UFC

Justin Gaethje brzo se predomislio kad je u pitanju meč protiv McGregora: ‘Potpiši ugovor‘

Justin Gaethje

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Novi vlasnik ‘‘BMF‘‘ titule pozvao je Irca na međusobni obračun

Veliku pažnju Conora McGregora privukao je Justin Gaethje nakon osvajanja UFC-ovog ‘‘BMF‘‘ pojasa. Gaethje je u drugoj rundi borbe za ‘‘BMF‘‘ nokautirao Dustina Poiriera desnim ‘‘high kickom‘‘, a nedugo nakon meča oglasio se McGregor.

"Justin, našamarao bih te.", bio je prvi Conorov, a ‘‘tvit‘‘, a u još jednom je dodao:

"Ja sam jedini pravi BMF, on se može boriti za sitniš ako to želi, ali ja želim strast. Ja donosim finalne odluke, koga briga za Chandlera, ako me želiš tu sam."

McGregor je te ‘‘tvitove‘‘ po običaju obrisao nedugo nakon objave, ali njegovi komentari došli su do samog Gaethjea. Novi ‘‘BMF‘‘ na konferenciji za medije upitan je da se oglasi po ovom pitanju, a Gaethje je mnoge oduševio svojim tadašnjim odgovorom.

"Ja volim velike borbe, volim uzbudljive stvari. Ta borba zvuči prilično zanimljivo. Ali neću se boriti s nekime tko je na steroidima. Ja nikada nisam uzimao steroide u životu i nikada neću. Okej, možda nakon što se umirovim, ali dok se borim ih neću uzimati, a isto tako se neću boriti s nekime tko ih uzima i tko vara. Vjerojatno to ne bih trebao niti govoriti ako se ikada namjeravam boriti protiv njega, ali to je istina.", objasnio je Justin.

Fanove je oduševio jer je jedan od rijetkih koji se navodno ne bi pristao boriti protiv McGregora. Poznato je da bi gotovo svaki borac rado pristao na taj meč, ali Gaethje je tada izjavio da bi ipak odbio tu priliku za ogromnu zaradu.

Nije ipak puno vremena prošlo i Gaethje je promijenio svoj stav. Naime, McGregor je nastavio s ‘‘tvitovima‘‘ koji se tiču Justina, a u jednoj od novijih objava, McGregor je poručio kako bi Gaethjea nokautirao jednim udarcem. Taj ‘‘tvit‘‘ bio je dovoljan da Gaethje ipak pokaže interes ka međusobnom obračunu.

‘‘Potpiši ugovor veliki dječače.‘‘, uzvratio je Gaethje.

Koliko god Gaethje isticao da se ne želi boriti s Conorom, činjenica da mu je taj meč postao primamljiv nakon nekoliko Conorovih ‘‘tvitova‘‘ dovoljno nam govori. Gaethje bi objeručke prihvatio takvu priliku, ali UFC zasad i dalje ima u planu ugovaranje borbe između Michaela Chandlera i Conora McGregora, jer njih dvojica obnašali su uloge glavnih trenera u ovogodišnjoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘.

Linker
26. travanj 2024 01:50