UFC

Justin Gaethje iznio idealan scenarij za meč protiv Hollowayja: ‘Posjeći mu oko, slomiti mu ruku. Takav je posao‘

Justin Gaethje

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Gaethje i Holloway garantiraju pravi vatromet, tako da jedva čekamo sljedeći tjedan i UFC 300

Za svega tjedan dana na rasporedu je jubilarni UFC 300 kojeg će predvoditi Alex Pereira i Jamahal Hill, a gledat ćemo i borbu za BMF pojas kojeg trenutno drži Justin Gaethje. Njegov protivnik biti će Max Holloway te će mu on pokušati preoteti ovu titulu, a borba će se održati u lakoj kategoriji.

Brutalnim nokautom protiv Dustina Poiriera, Gaethje je prošle godine osvojio ovu titulu, a sudeći prema njegovim posljednjim najavama, namjerava ju na isti način i obraniti. Jučer je govorio o tome kakav bi bio idealan scenarij u meču protiv Hollowayja:

‘‘Mislim da je liječnički prekid najbolji scenarij. Imam jako puno poštovanja prema Maxu. Ukoliko budem mogao posjeći mu oko, slomiti mu ruku, učiniti da više ne može hodati, to mi više zvuči kao idealna situacija nego da ga pošaljem na spavanje. Znam da će i on mene pokušati nokautirati, tako da se neću gristi ukoliko ja njega pošaljem na spavanje‘‘, rekao je Gaethje za MMA Junkie.

‘‘On ima sposobnost mene povrijediti isto kao i ja njega. Ovo je opasan biznis, i srećom po mene, nije previše ludo. To je sve normalno za mene. To je igra. To je igra koju igram te sam prihvatio da moram drugima nanositi štetu. Ne zanima me tko će stajati nasuprot mene te večeri‘‘, kazao je.

Gaethje i Holloway garantiraju pravi vatromet, tako da jedva čekamo sljedeći tjedan i UFC 300. Neki su zabrinuti jer se borba održava u lakoj kategoriji, no Holloway zasigurno neće biti premali jer se već i u prošlosti borio do 70 kilograma.

Linker
10. travanj 2024 10:19