UFC

Justin Gaethje poručio: ‘Netko će završiti nokautiran, osim ako se Chandler ne pretvori u kujicu‘

The Schmo i Justin Gaethje
 Screenshot (the Schmo)
Čini se kako su oba borca spremni za otvorenu razmjenu i borbu kakvoj se svi nadamo

Početkom jedanaestog mjeseca, točnije 06. studenog čeka nas sjajna UFC-ova priredba. Izuzev dvije borbe za pojas (Usman vs. Covington i Zhang vs. Namajunas), MMA fanovi zasigurno su uzbuđeni zbog vatrometa koji bi trebala ponuditi borba između Michaela Chandlera i Justina Gaethjea.

Oba borca poznata su po uzbudljivim borbama, a postoji i određena ''zla krv'' između njih. Tako je Michael Chandler prije mjesec dana putem svog Twitter profila pokušao isprovocirati Justina Gaethjea rekavši kako će ''Highlight'' biti prvi borac koji će napraviti korak unatrag.

Justin Gaethje i ''The Schmo'' odradili su intervju te je Justin dobio priliku osvrnuti se na tu izjavu od strane Chandlera. Jasno je kako se Gaethje ne slaže, a iznio je i on neke pretpostavke vezane za nadolazeću borbu.

''Tip (Chandler) se dolazi boriti i voli to raditi jednako koliko i ja. Ovo je stilski odličan meč za fanove. Netko će završiti nokautiran, osim ako se on ne pretvori u kujicu i pokuša napraviti hrvački meč od ovoga. On priča o nekakvim preplašenim dušama i tko će napraviti prvi korak unatrag. On će biti ta bojažljiva duša kada se počne bacati meni u noge jer mu se ne sviđa snaga kojom udaram. Mislim da će tako biti.'', objasnio je Gaethje.

32-godišnji ''Highlight'' trenutno je drugorangirani borac na ljestvici izazivača u lakoj kategoriji. Gaethje smatra kako ga pobjeda nad Chandlerom zasigurno čini idućim izazivačem nakon što Dustin Poirier i Charles Oliveira odrade svoju borbu.

''Doći ću do pobjede 06. studenog i borit ću se protiv prvaka između Poiriera i Oliveire. To je definitivno plan. Ispred mene je prilika da dođem do onoga što želim i stoga ju moram iskoristiti.'', dodao je Gaethje.

Čini se kako Chandler i Gaethje imaju u planu pružiti nam otvorenu razmjenu i borbu tokom koje ne smijemo niti trepnuti. Oba borca svojim izjavama pokušavaju navesti onog drugog na upravo takav meč i s nestrpljenjem iščekujemo ovaj uzbudljivi obračun u lakoj kategoriji.

Linker
27. travanj 2024 02:02