UFC

Justin Gaethje rekao kako nikada ne planira da će biti živ nakon svojih borbi: ‘Svaka borba je traumatično iskustvo‘

Justin Gaethje 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
S obzirom na njegov stil borbe, nije ni čudno da ne planira previše unaprijed jer uvijek postoji mogućnost da će mu medicinska suspenzija nakon borbe biti velika

Borba kojoj se dosta fanova veseli na ovotjednom UFC 300 eventu jest svakako ona za BMF pojas. Ne zbog samog pojasa nego zbog boraca koji će biti u borbi za njega, a radi se o Justinu Gaethjeu i Maxu Hollowayju. Borba će se održati u lakoj kategoriji, a ova dva beskompromisna borca garancija su jedne prave, vatrene borbe.

Jučer su na ‘‘media dayju‘‘ Gaethjea pitali o njegovim planovima za budućnost nakon ove borbe, a Gethje u svom stilu dao vrlo zanimljiv odgovor. Naime, Gaethje je rekao kako inače ni ne planira da će biti živ nakon svojih borbi, a ovaj put nije iznimka:

‘‘Znam da se s ovom pobjedom mogu boriti za pojas u lakoj kategoriji. Isto tako znam da s porazom sve može nestati. To je ono za što ću se boriti. Ja nisam tip koji razmišlja dugoročno. Ne gledam toliko u budućnost. Iskreno, nemam pojma što budućnost donosi. Ja inače i ne planiram da ću biti živ nakon svojih borbi, ali nadam se da ću u nedjelju biti‘‘, rekao je Gaethje, a zatim nastavio:

‘‘Ne razmišljam o tome ‘što ako‘, ali nikako ne želim propustiti priliku za titulu. Isto tako, želim se odmoriti. Mislim da je šesti mjesec nemoguća misija za mene jer je svaka moja borba vrlo traumatično iskustvo. Moram otići kući i odmoriti se, pobrinuti se za tijelo i um. No, vjerujem trenerima i menadžerima koji donose odluke.‘‘

S obzirom na njegov stil borbe, nije ni čudno da ne planira previše unaprijed jer uvijek postoji mogućnost da će mu medicinska suspenzija nakon borbe biti velika. No, bila bi prava šteta da u borbi za BMF pojas izgubi priliku da se bori za onaj ‘‘pravi‘‘ kojeg drži Makhachev, no UFC mu je očito dao jako dobru ponudu.

Linker
16. travanj 2024 13:58