UFC

Kakvo razočaranje u borbi Ankalaeva i Walkera! Umjesto napete i zanimljive borbe, dobili smo ‘no contest‘ u prvoj rundi

Magomed Ankalaev

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Nadajmo se da će preostale dvije borbe večeri biti bolje i zanimljivije..

Nakon dvije ekspresno završene borbe i pobjeda Nurmagomedova i Aliskerova, došao je red na okršaj top 10 boraca poluteške kategorije. Drugorangirani Magomed Ankalaev i sedmi na ljestvici Johnny Walker ukrstili su šake u trećoj borbi glavnog dijela večeri UFC-a 294.

Borba je krenula s podosta "low kickova" Walkera koji je koristio svoju prednost u distanci, ali i Ankalaev je posezao za istim tehnikama te se moglo reći da je u početku zapravo bilo "povuci-potegni". Ankalaev je zatim pogodio sjajan udarac u tijelo te je Walker to "osjetio", ali učinilo se da je odglumio jer je nakon toga uputio sjajno leteće koljeno. Na kraju te sekvence borci su završili u parteru, a onda je dagestanski borac uputio ilegalno koljeno u glavu.

Nakon nešto kraće pauze, doktor je procijenio da Brazilac ne može nastaviti borbu i nakon toga je skoro došlo do makljaže u ringu između ova dva borca te su ih morali držati podalje jedan od drugog. Walker je htio nastaviti borbu, ali ništa od toga.

Prava je šteta što je ovako završilo jer smo se veselili sjajnoj borbi u poluteškoj kategoriji, ali na kraju smo dobili samo "no contest". Nadajmo se da će preostale dvije borbe večeri biti bolje i zanimljivije..

Linker
25. travanj 2024 15:27