UFC

Kakvo uparivanje u lakoj kategoriji! U kavez bi uskoro trebali ući Arman Tsarukyan i Moicano!

Tsarukyan i Moicano

 Screenshot (youtube, Ufc)
Još uvijek se čeka službena potvrda ovog meča, ali više je izvora prenijelo da je borba već dogovorena

Sinoć su se pojavile vijesti kako se sprema borba između Armana Tsarukyana i Renata Moicana, a izgleda da su vijesti i točne. Ova dvojica rangiranih boraca lake kategorije bi u kavez trebala uskoro, a obojici ova pobjeda može biti od velikog značenja kada je u pitanju službena rang ljestvica.

Moicano je trenutno na istoj trinaesti, a tu je dospio pobjedom nad Bradom Ridellom na UFC 281 priredbi u jedanaestom mjesecu prošle godine. Tom prilikom je svladao Ridella ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, tako da će protiv Tsarukyana sada tražiti priliku za ulazak u top 10.

Imao je Moicano uspona i padova, a meč prije Ridella je izgubio od Rafaela dos Anjosa početkom prošle godine. Prije toga je pobjeđivao Alexandera Hernandeza i Jaia Herberta, čemu je prethodio težak nokaut od strane Rafela Fizieva.

Što se tiče Tsaruykana, on je trenutno osmi na službenoj rang ljestvici i u trenutno posljednjem nastupu je svladao Damira Ismagulova. Meč prije toga je izgubio, a jednoglasnom odlukom sudaca ga je svladao Mateusz Gamrot. Prije toga je bio naredao pet pobjeda, a u UFC-u ima samo još jedan poraz – i to u debiju kada ga je također odlukom sudaca svladao današnji prvak Islam Makhachev.

Što reći nego da nas čeka vrhunska borba. Kako prenose portali, ona bi se trebala održati 29.4. na Fight Night eventu, ali još uvijek se čeka i službena objava. Pobjednik ovog meča će dobiti malo veću priliku napasti vrh, ali to sigurno još uvijek neće biti borba za titulu.

Linker
16. travanj 2024 22:05