UFC

Kakvo uparivanje u teškoj kategoriji: Curtis Blaydes borit će se protiv Sergeija Pavlovicha na proljeće!

Blaydes i Pavlovich

 Screenshot (youtube, Ufc, Themaclife)
Obojica teže napasti titulu, a pobjednik ovog meča će definitivno biti sljedeći na redu kad se razriješi situacija na samom vrhu

Idućega vikenda ćemo dobiti prvaka u teškoj kategoriji, a mjesto je ostalo prazno nakon što je Francis Ngannou napustio UFC. Ciryl Gane i Jon Jones će biti glavni akteri, a uskoro ćemo u kavezu gledati još dvojicu rangiranih teškaša.

Curtis Blaydes zaziva napad na titulu već dugo vremena, a izgleda da je sad najbliže tome. U četvrtom mjesecu će se boriti protiv još jednog top 5 teškaša, a radi se o odličnom Sergeiju Pavlovichu.

Inače, Blaydes je svoj trenutno posljednji nastup odradio protiv Toma Aspinalla, koji se nažalost ozlijedio nakon samo nekoliko trenutaka od početka meča. Koljeno si je u potpunosti uništio te se do danas oporavlja, a Blaydes je tako upisao treću pobjedu za redom.

Blaydes je posljednji puta izgubio od Derricka Lewisa početkom 2021. godine, kada ga je onim čuvenim aperkatom zahvatio Derrick Lewis. Prije toga je imao četiri uzastopne pobjede, a onda i poraz od Ngannoua 2018. godine.

Što se Pavlovicha tiče, radi se o također strašnom borcu koji je u karijeri poražen samo jedan put. Alistair Overeem ga je pobijedio 2018. godine, a nakon toga se Pavlovich vratio te je do danas zaredao pet pobjeda, a svi su došli nokautom ili tehničkim nokautom u prvoj rundi. U trenutno posljednjem nastupu je svladao Taia Tuivasu početkom dvanaestog mjeseca, a ukoliko dobije i Blaydesa, napad na titulu je neminovan.

Blaydes i Pavlovich će se boriti na eventu koji se održava 22.4. Radi se o Fight Night eventu, a kako je za sada poznato, ova dva teškaša će ga i predvoditi. Ovo je važan meč za tešku kategoriju jer su obojica pretendenti za napad na titulu, tako da će obojici pobjeda trebati da utvrde svoj status.

Linker
24. travanj 2024 05:25