UFC

Anthony Smith nije htio uvrijediti ‘Kauboja‘ Cerronea: ‘On je kolateralna žrtva te priče‘

Anthony Smith i Schmo

 Screenshot (youtube, The Schmo)
‘‘Lionheart‘‘ ne želi imati nikakve nesuglasice s Donaldom Cerroneom

Već neko vrijeme po MMA medijima provlači se priča koju je Anthony Smith nedavno plasirao. Petorangirani UFC-ov borac poluteške kategorije, u podcastu Believe You Me prepričao je neugodnu situaciju koju su njegova majka i supruga proživjele u društvu Donalda Cerronea i Dana Bilzeriana.

O tome ste više puta imali prilike čitati na našem portalu, ali ako vam je ipak promaklo, možete tu pričati pročitati OVDJE.

Dan Bilzerian ubrzo se oglasio nakon toga, poručivši Smithu da je izmislio priču te da pokušava ostati relevantan spominjanjem njegovog imena. Odgovor ''Kauboja'' Cerronea nešto duže se čekao, a Donald se osvrnuo na tu priču proteklog tjedna, uoči nastupa protiv Joea Lauzona koji na kraju nije niti odradio.

''Sreo sam Anthonyja nekoliko puta nakon tog eventa i nikad ništa nije rekao. Zašto je čekao tri godine da priča o tome? Ne znam pokušava li ostati relevantan na taj način, ne razumijem zašto bi odjednom pričao o tome.'', započeo je ''Kauboj'', a zatim je iznio svoju stranu priče.

''Znate, kad idete na mečeve i sjedite u tom sektoru, vaše ime piše na stolici. Nitko nije sjedio na mom mjestu kad sam se pojavio tamo. Stvari funkcioniraju tako da vas osiguranje otprati do vašeg mjesta i kažu vam gdje sjedite. Ne možete slobodno šetati okolo, odabrati neko mjesto i reći nekome 'Ustani se, sjediš na mom mjestu'. Čak i da su one (Smithova supruga i majka) sjedile na tim mjestima i da smo ih izbacili, kako su onda pronašle druga mjesta? Cijela priča nema nikakvog smisla. Ne razumijem odakle je uopće došao do ove lažne priče. Sve zvuči smiješno, a onda je još pričao kako je Dan gledao porniće. Dakle, nakon što smo otjerali tvoju majku i suprugu s tih mjesta, one su sjele iza nas? Sve to zvuči čudno i ne razumijem.'', objasnio je Cerrone.

Puno je rupa u cjelokupnoj Smithovoj priči, a gostujući kod Schmoa, ''Lionheart'' je odlučio odgovoriti Cerroneu. Smith se zapravo na neki način ispričao ''Kauboju'', ali ne povlači dio priče o Bilzerianu.

''Nisam ništa do sada govorio jer nisam pokušavao popljuvati 'Kauboja'. To mi nije bila namjera. Mislim da se radi o kolateralnoj šteti. Zapravo sam kritizirao Dana Bilzeriana. Ostajem pri svemu što sam rekao, ali nije mi bila namjera kritizirati 'Kauboja'. Nisam niti planirao spomenuti njegovo ime, ali dogodilo se. Uvjeren sam da 'Kauboj' i ja možemo sjesti, odraditi petominutni razgovor i izgladiti sitauciju. Nemam nikakav problem s njim, nije bilo upućeno njemu.'', pojasnio je sada Anthony Smith.

Dojam je kako je ova priča zaključena. Dan Bilzerian i dalje je krivac u očima Smitha, dok je Donald Cerrone kolateralna žrtva te priče. Bilzerian se ne slaže sa Smithom, a na vama je da prosudite kome ćete povjerovati u cijeloj ovoj pomalo bizarnoj priči.

Linker
23. travanj 2024 21:37