UFC

Kavanagh tvrdi da je Danis zapravo sjajan momak, a da je njegov imidž predstava: "Upast ću u nevolje jer sam ovo otkrio..."

 Screenshot (Instagram)
BJJ zvijezda i Bellatorov borac Dillon Danis je ozlijedio koljeno - potvrdio je to njegov trener, poznati vlasnik SBG-a iz Dublina, John Kavanagh u razgovoru za ESPN.

Danis je koljeno ozlijedio još prije posljednjeg nastupa koji je odradio na Bellatoru 222 prošlog petka. No, unatoč ozljedi koljena Danis je uspio izdominirati Maxa Humphreya i ubilježiti drugu pobjedu u profesionalnoj MMA karijeri. Danis je slavio "arbarom" u prvoj rundi.

"Obično se to tako događa. Zadnja runda, zadnjeg sparinga, zadnje sekunde te runde... Išao je izvesti istu tehniku kojom je pobijedio u ovom meču, ali nekako mu je noga ostala u čudnoj poziciji i čuo se gadan zvuk. Otišli smo na pregled i zaključeno je da je potrgao ligamente koljena. Nismo znali hoće li uopće moći nastupiti. U prvi mah smo rekli idemo skinuti kile pa ćemo vidjeti kako će se koljeno ponašati sljedeća 24 sata", opisuje Kavanagh dramatične sate prije Bellatora 222.

"Odlučili smo odraditi meč, a tu si već u gubitničkoj poziciji, ako ništa ne kažeš, jer će svi pretpostaviti da si potpuno spreman. Ali moj stav je da je tako ispravno jer nije pošteno izgubiti meč i onda reći da si bio ozlijeđen. Možeš to spomenuti kada si pobijedio. Ali da, koljeno mu je gadno ozlijeđeno", dodaje Kavanagh.

Ovih dana BJJ zvijezda obilazi liječnike, a onda će se u konačnici odlučiti može li se ozljeda zaliječiti ili će mu biti potrebna operacija.

"Nadao sam se zaista da će ove godine ući u ritam i odraditi tri meča. Sada je to upitno, no vidjet ćemo", zaključuje.

Govoreći o kontroverznom, vrlo provokativnom imidžu "lošeg momka" koji Danis gaji, Kavanagh se tek nasmijao i rekao da je to sve samo za zabavu i šou.

"Ovo je zapravo nekakva tajna. Možda ću sada 'nadrapati' jer ću ovo reći, ali on je tako dobar momak. Ja jako volim Dillona. Moja djevojka Orlagh ga također jako voli. Često je kod nas u kući, on je sjajan momak", za kraj će čelnik SBG-a.

Linker
19. travanj 2024 07:42