UFC

Kevin Holland misli da neće doći do meča protiv Diaza: ‘Lik samo zapali marihuanu i kaže da neće više‘

Diaz i Holland

 Screenshot (youtube, Ufc)
Diazov status je još uvijek nepoznat

Borac UFC-ove velter kategorije, Kevin Holland, sumnja kako će do borbe njega i Diaza ikad doći. Ruku na srce, Holland je samo iskoristio priliku i ubacio svoje ime kada je Diaz nedavno rekao da će se boriti protiv bilo koga.

‘‘Ne, ne. Sumnjam da Diaz želi takvu vatru, vjerojatno bih prije dobio Nicka nego Natea. Vidio sam da Nick trči triatlon, koliko vidim dečki iz Stocktona rade sprintove umjesto Stockton-šamara, nemam pojma gdje su, vidjet ćemo kako će ići‘‘, rekao je Holland.

Holland je nastavio: ‘Ma on ne želi takvu vatru kako god okreneš. Da nas dvojica boksamo u istoj prostoriji, on bi zapalio travu i rekao da ne želi više. Moje s**nje je jako, razumiješ?‘

Nate Diaz (20-13 MMA, 15-11 UFC) ima još jednu borbu pod UFC-ovim ugovorom. Nedavno je ponovno zatražio otkaz jer mu po njegovim riječima, UFC ne želi naći protivnika, ali se jedno vrijeme stalno govorilo o meču njega i Chimaeva.

Dana White je rekao da bi Diazu bilo najbolje da se bori protiv Jakea Paula, na što je očito i sam Diaz ciljao kada je zatražio raskid ugovora s UFC-om, no ni dan danas nema apsolutno nikakvih informacija o tome. Hoće li se Diaz više ikad boriti u UFC-u, ostaje nam za vidjeti.

Linker
20. travanj 2024 07:01