UFC

Kevin Holland morat će na operaciju: U prvoj rundi protiv ‘Wonderboyja‘ slomio je šaku

Kevin Holland 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nisu otkrivali više detalja, samo da je zadobio tu ozljedu i da će morati na operaciju

Kevin Holland ove godine je nastupio čak četiri puta, a ostvario je dvije pobjede i dva poraza. Izgubio je od Khamzata Chimaeva, a potom prošle subote od Stephena Thompsona tehničkim nokautom u četvrtoj rundi nakon što je njegov kut odlučio da borbu ne može nastaviti.

Bio je ‘‘Wonderboy‘‘ nedvojbeno bolji u tom meču, a u četvrtoj rundi je bilo jasno kuda sve to ide. Holland i Thompson pružili su jednu odličnu borbu koju neki nazivaju potencijalnom borbom godine, no zbog svojih standardnih boljki kao što su pričanje s protivnikom i ljudima van kaveza dok traje borba, kritizirao ga je Michael Bisping:

‘‘Ovo nije natjecanje u popularnosti gdje je cilj da ljudi misle da ste neki opasni frajer. Ne, ovdje ste da pobijedite u borbi. Ulozi su veliki. Želiš li biti prvak? Nadaš li se zaraditi puno novca? Želiš li da te prepoznaju kao jednog od najboljih boraca na svijetu ili kao tipa koji pruža ‘show‘, ali moguće je da u svemu tome ispusti pobjedu. To nije bio visok borilački IQ‘‘, rekao je Bisping, a cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Međutim, Holland se u ovoj borbi ozbiljno ozlijedio i morat će na operaciju jer je u prvoj rundi slomio šaku, a to je potvrdio i njegov menadžer na Twitter profilu. Napisao je kako je tu ozljedu zadobio u prvoj rundi i da će vjerojatno ići na operaciju, a nikakve dodatne detalje nisu otkrivali.

Holland je do sada tri puta predvodio priredbe te je sva tri puta izgubio.

Linker
23. travanj 2024 08:52