UFC

Kevin Holland razotkriva Chimaeva: ‘On radi sve te gluposti kad su kamere blizu, inače nije takav‘

Kevin Holland

 Screenshot (youtube, Mma Fighting)
Iskusni američki borac tvrdi kako Khamzat ima dvije različite osobnosti koje prezentira

Khamzat Chimaev sa svojom ‘‘gangster‘‘ osobnošću nailazi na sve kritika. Zapravo, borci ga sve više optužuju da se radi o lažnom ‘‘gangsteru‘‘ koji se tako predstavlja pred kamerama, a inače je zapravo posve suprotna osobnost.

Nakon što se Chimaev zakačio s Paulom Costom prije nekoliko dana, Brazilac ali i Jake Shields isprozivali su Chimaeva da glumi opasnog tipa samo dok je okružen mnoštvom svojih timskih kolega i prijatelja.

Jedan od boraca koji se pridružio klubu onih koji smatraju da Chimaev glumi pred kamerama jeste i Kevin Holland. Američki borac koji trenutno nastupa u velter kategoriji, ovog vikenda nastupit će na istom eventu kao i Khamzat Chimaev, a na konferenciji za medije prokomentirao je Khamzata i njegovo ponašanje.

‘‘Mislim da on uživa u medijskoj pažnji. Smatram da radi sve te uličarske gluposti kad god su kamere u blizini. Ali kad kamera nema, on ne radi takve stvari. Dok vas iz medija nema u blizini, on pruža ruku, traži pozdrav šakom o šaku (‘fist bump‘) i želi vam biti najbolji prijatelj. Onda kad se mediji pojave u blizini, odjednom vam želi odrubiti glavu. Nećeš ti ništa odrubiti, budimo realni. Ti samo želiš dobar honorar kao i svi ostali tipovi ovdje.‘‘, pojasnio je Holland.

Kevin dakle smatra da Chimaev voli stvarati ‘‘hype‘‘ i prividne tenzije kako bi se njegovi mečevi što bolje prodavali te kako bi privukao veću popularnost. Inače Khamzat očito nije takav i radi se o glumi za kamere. Sličnu stvar čuli smo i od hrvatsko-norveške borkinje Ivane Širić Petrović.

Nova Aresova prvakinja muha kategorija proteklog tjedna odradila je intervju za naš portal, a s obzirom da Ivana ima iskustvo treniranja s Khamzatom, upitali smo ju kakav je Khamzat zapravo.

‘‘Khamzata mogu opisati kao dobru, upornu i malo šašavu osobu. I da, ima on neke te dvije svoje strane koje koristi s ´fanovima´ i s prijateljima. što mi je ok jer to je njegov posao. Uvijek se voli zezati na treningu i baš uvijek poslije teških treninga ima još malo energije da zeza sve ostale. Njegova radna navika stvarno jeste impresivna jer on trenira kao da je kamp cijelu godinu, kao i većina ostalih profesionalaca koji treniraju u Allstarsu.‘‘, rekla je Ivana.

Nadamo se samo da Chimaev neće nakon Hollandovih i Costinih riječi dobiti nekakvu motivaciju da dokaže kako sve to nije gluma, jer time bi se doveo u nepotrebne probleme.

Linker
20. travanj 2024 02:17