UFC

Kevin Lee očajnički želi zamjenskog protivnika, nada se borbi protiv Mikea Perryja

Kevin Lee
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sean Brady nažalost morao je otkazati planiranu borbu protiv Kevina Leeja zbog infekcije stopala

Više od godinu dana prošlo je od zadnjeg nastupa Kevina Leeja. ''Motown Phenom'' zadnji nastup odradio je u ožujku 2020. godine kada ga je predvodio UFC Fight Night 170 priredbu borbom protiv Charlesa Oliveire, aktualnog prvaka lake kategorije. Borac iz Brazila Kevina je savladao ''giljotinom'' nakon 28 sekundi treće runde. Lee je prošao dvije operacije koljena nakon toga, no trebao se vratiti 10. srpnja borbom protiv Seana Bradyja. Kevin je tu borbu morao otkazati zbog ozljede, a novi planirani datum borbe bio je 28. kolovoza. Međutim, sada je Brady otkazao borbu zbog infekcije stopala, no Kevin želi nastupiti 28. kolovoza te traži od UFC-a da mu pronađu novog protivnika.

''Da, borit ću se 28. kolovoza, a trenutno tražimo zamjenu'', rekao je Kevin u razgovoru za portal BJPENN.com.

28-godišnjak iz Detroita poznat je po ''trash talku'', a tako niti ovaj puta neće samo sjediti sa strane i čekati da UFC odradi posao. Prihvatio se i sam Lee traženja zamjenskog protivnika, a putem svog Instagram profila odredio je Mikea Perryja kao najprimamljiviju opciju.

''Mike Perry, u srpnju si mi rekao kako trebaš više vremena. Kako ti 28. kolovoza zvuči? Pokaži muda, uhvati se trake za trčanje, imamo tri tjedna.'', napisao je Kevin u svojoj objavi na Instagramu pritom priloživši fotografiju Mikea Perryja.

Nije se ''Motown Phenom'' zaustavio na jednoj prozivci. Naime, putem Twitter profila prozvao je i Belala Muhammada te Neila Magnyja. Očito je kako Lee uistinu želi nastupiti 28. kolovoza te je željan borbe nakon nešto dulje stanke i operacije oba koljena. Borci poput Magnyja i Muhammada poznati su po prihvaćanju izazova i uskakanju na ''short notice'', a saznat ćemo i koliko je Mike Perry zainteresiran za ovu borbu.

Linker
20. travanj 2024 17:57