UFC

Kevin Lee oglasio se nakon poraza: ‘Ponosan sam na sebe, ‘hejteri‘ neka gore u paklu‘

Kevin Lee
 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Američki borac doživio je četvrti poraz u zadnjih pet nastupa u UFC-u

Gotovo godinu i pol dana pauzirao je Kevin Lee nakon poraza od Charlesa Oliveire u ožujku prošle godine. ''Motown Phenom'' prošao je dvije teške operacije koljena, a borbama se vratio proteklog vikenda, u velter kategoriji. Njegov prvotni protivnik Sean Brady morao je otkazati meč zbog infekcije stopala, a na ''short notice'' uskočio je Daniel Rodriguez. Kevin je najavljivao kako će se pojaviti u svom najboljem izdanju ikada te da ćemo vidjeti nešto posve novo od njega. Spominjao je sebe samog i kao najveću prijetnju za Kamarua Usmana, aktualnog prvaka UFC-ove velter kategorije. Međutim, sve to već su viđene stvari od Leeja, a 29-godišnjak iz Detroita izgubio je jednoglasnom odlukom.

Predsjednik UFC-a Dana White rekao je nakon borbe kako nije siguran oko budućnosti Kevina Leeja, točnije, nije siguran hoće li ''Motown Phenom'' i dalje nastupati za najjaču svjetsku MMA organizaciju. To vjerojatno nisu vijesti koje još uvijek mladi borac želi slušati nakon poraza. Kevin se ipak oglasio putem svog Instagram profila te je najavio kako ne planira stati s ovim sportom.

''Nisam pružio dobar nastup, ali iskreno, nakon 500 dana izbivanja iz kaveza i višestrukih operacija, ponosan sam na sebe i ono što sam učinio. Pokušao sam se popeti na izrazito visoku planinu, a ovo je bila samo još jedna prepreka na putu. Moji najbolji nastupi tek slijede i ja to znam. Nije me briga ako moram udarati glavom da dođem do tamo, neću stati dok ne skužim kako riješiti ova sranja. Ja se i dalje natječem s najboljima na svijetu. Ako imate nešto negativno za reći, od srca vam kažem je**ite se. Je**š svu mržnju, a hejteri neka gore u paklu. Hvala svima koji su se javili s ljubavlju. Nisam još gotov, ni blizu.'', napisao je vidno razočarani Kevin na svom Instagram profilu.

Poraz protiv Rodrigueza četvrti je u zadnjih pet nastupa za Kevina i definitivno mu treba nekoliko pobjeda u nizu. Nekoć veliki talent lake kategorije pred otkazom je u UFC-u, no do toga se sam doveo. Sada mu preostaje nada da će dobiti barem još jednu priliku, a onda će se uistinu morati pojaviti u svom najboljem izdanju ikada.

Linker
23. travanj 2024 11:59