UFC

Khabib Nurmagomedov prisjetio se poznate tučnjave nakon borbe s McGregorom: ‘Htio sam nekome zubima iščupati srce‘

Khabib Nurmagomedov vs. Conor McGregor 

 Harry How/Getty images/Profimedia
Rijetki su trenuci koji su i dan danas toliko aktualni kao ovaj, a nema fana koji barem jednom nije pogledao video Khabiba kako preskače ogradu nakon što je završio McGregora.

Dana 6. listopada (deseti mjesec) 2018. godine svjedočili smo jednom povijesnom događaju. Na UFC 229 priredbi snage su konačno odmjerili Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor, a svi znamo da je slavio Khabib ‘‘submissionom‘‘ u četvrtoj rundi borbe. Ovo je bila vrlo osobna borba za Khabiba zbog svih riječi koje mu je uputio Conor.

Također, svi se sjećamo kaosa koji je uslijedio nakon meča. Khabib je preskočio ogradu i krenuo na Conorov tim, a u kavezu je izbila opća tučnjava. Jučer je Khabib gostovao u ‘‘Inspire Me‘‘ podcastu gdje se prisjetio ove priče:

‘‘Upravo smo bili potpisali ugovor, a ja sam se molio Bogu da se samo zatvori kavez i da samo budemo nas dvojica unutra. To je jedino što sam želio u tom trenutku. Sjećam se kada sam došao u kavez, kada su se vrata zatvorila, rekao sam Dani da ga više ne može štititi. Nije me čuo, ali nema veze, pričat ćemo nakon borbe‘‘, započeo je Khabib.

‘‘To je bilo vrlo emotivno za mene, ali tada sam uistinu želio nekome zubima iščupati srce. Jeste li ikada imali takav osjećaj u životu? Ovo je MMA, mi se ne igramo, mi se natječemo. Nogomet možete igrati, ali ne možete igrati MMA‘‘, dodao je.

Rijetki su trenuci koji su i dan danas toliko aktualni kao ovaj, a nema fana koji barem jednom nije pogledao video Khabiba kako preskače ogradu nakon što je završio McGregora. Borci ni dan danas nisu u dobrim odnosima, no s obzirom na izgovoreno, to nije ni najmanje čudno.

Linker
05. rujan 2024 10:28