UFC

Khabib rekao da ponovno želi iskusiti skidanje kilograma, objasnio i koji je razlog tome

Khabib Nurmagomedov 

 Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Skidanje kilograma je nešto što mrzi vjerojatno svaki borac, no Khabib je i u tome našao inspiraciju

Za tri dana napunit će se pune tri godine otkako smo Khabiba Nurmagomedova posljednji puta gledali u kavezu. Bilo je to na UFC 254 priredbi kada je u drugoj rundi ‘‘ugušio‘‘ Justina Gaethjea i obranio svoju titulu u lakoj kategoriji, nakon čega se umirovio i obećao kako više nikada neće ući u kavez.

Jedna od stvari koja je Khabibu padala teže i od samih borbi jest skidanje kilograma. Nije tajna da je Nurmagomedov skidao dosta i da mu je to stvaralo probleme, no on je jučer rekao kako bi ponovno želio iskusiti skidanje kilograma, a objasnio je i razlog.

‘‘Sve te emocije prolazim sam. Kada vidim nekoga i kada vidim koliko još ima za skinuti, suosjećam s njim. Ja sam to prošao puno puta i jako dobro znam što ta osoba osjeća. Da budem iskren, i ja želim to iskusiti ponovno. Mislim da obični fanovi to neće razumjeti. Te emocije ne možete dobiti nigdje drugo. Jedino ih možete osjetiti na taj dan, u tom stanju. Takve emocije nigdje drugo ne možete dobiti‘‘, rekao je Khabib na svom YouTube kanalu.

‘‘Posljednji put mi je bilo najteže. U sebi sam znao da je to posljednji put da skidam kilograme. U sebi sam također znao da više nikada neću biti u toj kategoriji. Razumio sam da se to više neće dogoditi. Posljednja borba, uspio sam skinuti‘‘, dodao je.

Skidanje kilograma je nešto što mrzi vjerojatno svaki borac, no Khabib je i u tome našao inspiraciju. Kako god, možda je ipak bolje da svoje tijelo više ne izlaže takvim mukama.

Linker
15. svibanj 2024 04:26