UFC

(VIDEO) Islam i Volkanovski odradili sučeljavanje, a onda se na pozornici pojavio neočekivani gost i ukrao ‘show‘

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

 Screenshot/YouTube (UFC)
‘Face off‘ glavnih aktera predstojeće UFC 294 priredbe prošao je s osjetno manje tenzija nego što je to bilo u slučaju Chimaeva i Usmana

Po završetku današnje press konferencije u Abu Dhabiju, i burnih rasprava između Islama Makhacheva i Alexandra Volkanovskog, o kojima smo vas prethodno izvještavali, na red je došlo sučeljavanje. Nakon što su intenzivni "face off" odradili Khamzat Chimaev i Kamaru Usman, na red su ponovno došli nositelji glavne borbe večeri.

Islam i Volkanovski bili su nešto manje "nabrijani" od svojih prethodnika, te je njihovo sučeljavanje proteklo s manje tenzije nego što je to bilo u slučaju Chimaeva i Usmana. Rukovali su se, a potom suprotstavili poglede na nešto manje više od desetak sekundi, uz standardna dobacivanja i znakovite osmijehe na licima. Na koncu su se ponovno rukovali, a onda i podigli svoje pojaseve lake, odnosno perolake kategorije, dok je okupljena publika glasno uzvikivala Islamovo ime.

Makhachevu je pojas donio Hasbulla Magomedov i pokretom ruke preko vrata pokazao Volkanovskom što misli o tome kako će proći u subotu, a nedugo poslije je došetao između dvojice boraca i - "ukrao show". Na njegovo (poslovično hladnokrvno) pojavljivanje nije ostao imun ni sam Volkanovski, koji je cijelu situaciju ispratio uz širok osmijeh, kao što je to učinio i Dana White. Hasbulla je, podsjetimo, 21-godišnja zvijezda društvenih mreža (8,6 milijuna pratitelja na Instagramu). Rođen je u Mahačkali, glavnom gradu ruske republike Dagestan, i u odličnim je odnosima s tamošnjim borcima, napose Khabibom Nurmagomedovim i Islamom Makhachevim - u čijem je timu i stigao u Abu Dhabi na UFC 294 priredbu.

Kako je sve skupa izgledalo, možete pogledati u videozapisu koji slijedi.

Linker
19. svibanj 2024 04:45