UFC

(FOTO) Khabib zbunio fanove: Je li novom objavom najavio povratak u kavez?

Khabib Nurmagomedov i Lorenzo Fertitta
 Twitter
Dagestanac se sastao s Lorenzom Fertittom, nekadašnjim UFC-ovim čelnikom i vještim pregovaračem...

Iako je kraj karijere najavio još nakon posljednjeg meča, ono iz listopada kada je pobijedio Justina Gaethjea, Khabib Nurmagomedov i dan danas vodi se na službenoj UFC-ovoj stranici kao aktualni prvak u lakoj kategoriji...

Sapunica oko njegovog povratka traje već mjesecima, Dana White je uporan, ali neporaženi Dagestanac nekako je svojim izjavama odavao dojam čovjeka koji neće promijeniti mišljenje.

No, je li možda došlo do zaokreta? Ne možemo sa sigurnošću donositi zaključke, ali izgleda kako se Khabib ovih dana sastao s bivšim UFC-ovim čelnikom Lorenzom Fertittom, a o tom je susretu obavijestio svoje fanove i to porukom iz koje su neki zaključili da se ipak vraća u Octagon.

"Lorenzo, bilo te je dobro vidjeti", napisao je Nurmagomedov na Twitteru, a uz fotografiju je označio i Danu Whitea te dodao: "pošalji mi lokaciju."

Je li Lorenzo čovjek koji je uspio 'slomiti' Khabiba? Fertitta je, podsjetimo, poznat kao vješt pregovarač koji je u prošlosti znao sklopiti poslove s kakvima se ni White nije mogao pohvaliti.

Za sada možemo smo nagađati, a valjda će nam uskoro i sam Khabib pojasniti svoju objavu...

Linker
14. travanj 2024 16:20