UFC

Khabibov menadžer: Saudijci nude 100 milijuna dolara za borbu protiv McGregora i još toliko za meč s Mayweatherom

Mayweatherov plakat za meč s Khabibom
 Instagram
Menadžer Khabiba Nurmagomedova, Ali Abdelaziz tvrdi da je UFC-ovom prvaku ponuđeno 100 milijuna dolara za meč protiv bivšeg boksačkog prvaka svijeta Floyda Mayweathera Jr-a u Saudijskoj Arabiji.

Prošle su gotovo tri godine od Floydovog povratničkog jubilarnog meča protiv tadašnjeg UFC-ovog prvaka Conora McGregora, kojeg je Mayweather lako dobio. Krajem prošle godine Dana White i Mayweather zajedno su najavili velike stvari za 2020., iako nisu otkrili nikakve detalje nove suradnje. Još ranije nagađalo se o mogućem revanšu s McGregorom, ali i borbi Mayweathera i Khabiba.

"Sastao sam se s ljudima iz Saudijske Arabije, žele platiti 100 milijuna dolara za borbu Khabiba i Conora u Saudijskoj Arabiji. Isto toliko nude i za borbu Khabiba i Floyda", otkrio je Abdelaziz za TMZ i dodao da je Nurmagomedov bliže borbi s boksačkom zvijezdom nego s McGregorom.

"Conor mora početi pobjeđivati protivnike koji su relevantni ako želi revanš. Neka se bori protiv Justina Gaethjea, pobijedi i nakon toga traži borbu za pojas", poručio je Khabibov menadžer komentirajući Conorovu pobjedu protiv Donalda Cerronea početkom mjeseca. Ircu je to bila prva borba nakon poraza od Khabiba prije 15 mjeseci i prva MMA pobjeda u više od tri godine.

Khabiba čeka obrana pojasa lake kategorije protiv Tonyja Fergusona u travnju, a ako pobijedi, UFC ga želi vidjeti u revanšu s McGregorom.

Linker
27. studeni 2021 07:16