UFC

Khalil Rountree preko Anthonyja Smitha želi doći do slave i fanova: ‘Podići će moju karijeru na viši nivo‘

Khalil Rountree Jr. vs. Dustin Jacoby 

 Handout/Getty images/Profimedia
Od 2018. do 2021. Rountree je imao jako lošu epizodu u svojoj karijeri te je u četiri meča imao čak tri poraza. 2021. doživljava rast te je do danas naredao četiri pobjede

Zaredao je Khalil Rountree nekoliko pobjeda u posljednjim nastupima, a prošloga tjedna mu je meč protiv Azamata Murzakanova propao jer se Muzarkanov povukao. Već ovoga tjedna Rountree nastupa, a na ‘‘short notice‘‘ mu je u meč uskočio Anthony Smith. Velika je to prilika koju Rountree mora iskoristiti ako želi sami vrh.

Toga je svjestan i sam Rountree, a rekao je da bi mu pobjeda nad Smithom donijela veliki iskorak u dosadašnjoj karijeri. Bit će mu ovo drugi nastup ove godine, a za njega djeluje jako spremno:

‘‘Zamišljam koliko bi me to samo podiglo na rang ljestvicama. Zamišljam koliko bi mi to donijelo novih fanova i popularnosti. To bi moju karijeru podiglo na jedan viši nivo. Ovo je sada sunaslovna borba večeri, što je dobro zagrijavanje da jednoga dana i predvodim priredbu‘‘, rekao je Rountree za MMA Junkie.

‘‘Smith je veća prilika od Muzarkanova, iskreno. Mogu to tako reći. Ova borba mi je uzbudljiva jer sam i u prošlosti vodio neke razgovore oko ovoga meča, možda jednu ili dvije borbe unatrag, tako nešto. Moje ime je kod njega definitivno bilo spomenuto u prošlosti, tako da zna tko sam ja i da želim izboriti napad na titulu‘‘, dodao je.

Od 2018. do 2021. Rountree je imao jako lošu epizodu u svojoj karijeri te je u četiri meča imao čak tri poraza. 2021. doživljava rast te je do danas naredao četiri pobjede, a Anthony Smith je definitivno najveće ime s kojim će se u posljednje vrijeme boriti.

Linker
29. travanj 2024 00:12