UFC

Michael Bisping daje prednost Smithu nad Rountreeom: ‘Uzeo je ‘short notice‘, ali u ovom segmentu je bolji borac‘

 Anthony Smith

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Smith je ove godine odradio dva nastupa do sada, a upisao je poraz protiv Johnnyja Walkera te pobjedu protiv Ryana Spanna

Ostao je Khalil Rountree bez protivnika nepuna dva tjedna prije nastupa, no stvar je spasio Anthony Smith koji je prihvatio ‘‘short notice‘‘ meč protiv ovog nezgodnog borca. Zaredao je Rountree četiri pobjede u posljednje dvije godine od čega tri prekidima, dok je Smith ipak u nešto slabijoj poziciji.

Međutim, Smithov prijatelj i podcast kolega, Michael Bisping, ipak smatra da Anthony ima prednost u ovom meču. Osim što se borio s jačom konkurencijom, Bisping vidi ponajveću prednost u hrvačkom dijelu te u parteru:

‘‘Kocka se, ali želi biti velik borac tako da je prihvatio ovaj ‘short notice‘. Khalil Rountree je prava stvar. Jako je tvrd tip, posjeduje veliku snagu. Međutim, morate dati prednost Anthonyju u ovom meču. Borio se s jačom konkurencijom, duže je u ovome, ima hrpetinu iskustva. Što se tiče borbe na nogama, mislim da može i više nego se samo nositi s Khalilom gore‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Što se tiče hrvačkog dijela borbe, mislim da je Anthony jako puno ispred njega u tome. Ali hej, to je borba. Uskače u nju na ‘short notice‘. Pretpostavljam da je stalno u treningu, inače ne bi ni prihvatio. Anthony je čovjek koji svoju karijeru shvaća vrlo ozbiljno‘‘, pojasnio je.

Smith je ove godine odradio dva nastupa do sada, a upisao je poraz protiv Johnnyja Walkera te pobjedu protiv Ryana Spanna. Rontree je prilika da godinu zaključi pobjedom, iako mu on sigurno neće biti mali zalogaj. Je li mu ovaj ‘short notice‘ bio dobra ideja, saznat ćemo 9. ovog mjeseca.

Linker
02. svibanj 2024 09:54