UFC

Khamzat Chimaev najavio povratak na skorašnjoj priredbi u Abu Dhabiju: ‘Želim se boriti za titulu!‘

Khamzat Chimaev 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Chimaeva u kavezu nismo gledali još od desetog mjeseca prošle godine i UFC 294 priredbe

Već smo svi i navikli da nije sigurno da će se zakazana borba Khamzata Chimaeva uistinu i dogoditi, a već je nekoliko puta otkazivao mečeve zbog zdravstvenih problema koje bi zadobio u pripremnom kampu. Ista stvar dogodila se i nedavno kada je otkazao meč protiv Roberta Whittakera.

Počelo je to već pomalo iritirati njegove fanove, no, izgleda da se ‘‘Borz‘‘ sada konačno oporavio u potpunosti te je spreman za veliki povratak. Sinoć je najavio da će se boriti na UFC 308 priredbi koja se, naravno, održava u Abu Dhabiju:

‘‘Najvjerojatnije će se moj povratak dogoditi na UFC 308 priredbi u Abu Dhabiju. Protivnik je za sada nepoznat. Ja bih se volio boriti za titulu. Imam sedam borbi, sedam pobjeda. Nema borca u UFC-u koji je pobijedio sedam mečeva koji se nakon toga nije borio za titulu‘‘, rekao je Chimaev u intervjuu za Match TV.

Boriti se za titulu sigurno neće, tako da nam ostaje za vidjeti s kim će UFC upariti svoju nekadašnju veliku uzdanicu. Chimaeva u kavezu nismo gledali još od desetog mjeseca prošle godine i UFC 294 priredbe kada je izvukao pobjedu protiv Kamarua Usmana, a jedna borba godišnje u ovoj fazi njegove karijere je jednostavno premalo.

UFC 308 održat će se u Abu Dhabiju, a za tu priredbu još niti jedna borba nije službeno potvrđena. Hoće li Chimaev predvoditi ovu priredbu, ili će UFC naći neki jači meč, vidjet ćemo. S obzirom da se radi o Abu Dhabiju, Makhachev bi tamo također mogao nastupiti, a Tsarukyanu bi do tada trebala isteći suspenzija.

Linker
29. kolovoz 2024 20:15