UFC

(VIDEO) Chimaev posjetio sirotište i pokazao svoju emotivnu stranu: ‘Borz‘ je bio na rubu plača

Khamzat Chimaev i siroče

 Instagram (freak.mma)
Neporaženi švedsko-čečenski borac ostao je dirnut razgovorom s djevojčicom iz sirotišta

Jako brzo po dolasku u UFC, Khamzat Chimaev brzo je pridobio puno novih fanova i miljenika. Tada su ga mnogi promatrali kao mladog, ‘‘gladnog‘‘ i neporaženog borca koji je spreman boriti se gotovo svaki vikend. Kako je vrijeme odmicalo, Chimaev je počeo skupljati i sve više ‘‘hejtera‘‘, a situacija se drastično okrenula uoči UFC 279 eventa.

Chimaev se tada trebao boriti protiv Natea Diaza, ali pao je vagu za gotovo tri i pol kilograma, Diaz se odbio boriti, a stvar je spasio Kevin Holland kojeg je Chimaev na kraju lakoćom porazio. Ne samo da je Chimaev pao vagu, nego je sudjelovao i u raznim incidentima u tjednu uoči eventa. Sukobljavao se Khamzat s Paulom Costom, a uoči konferencije za medije i s ekipom Kevina Hollanda.

Time je jednostavno navukao bijes mnogih i postao je jedan od glavnih ‘‘zlikovaca‘‘ u UFC-u. Dodamo li njegovo prijateljstvo s ozloglašenim Ramzanom Kadirovim u ovu jednadžbu, situacija je još gora za Chimaeva. Kao da se i sam Chimaev pomirio s ulogom ‘‘lošeg dečka‘‘ i planira graditi reputaciju na tome, ali video koji danas i proteklih par dana kruži društvenim mrežama pokazuje drugu stranu Khamzata Chimaeva.

‘‘Borz‘‘ je odlučio posjetiti djecu u sirotištu, a scena s jednom od djevojčica u sirotištu raznježila je mnoge. Djevojčica je u razgovoru s Khamzatom neprestano plakala, a Khamzat ju je tješio. Po završetku razgovora, bilo je vidljivo da je i Khamzat bio na rubu plača i očito mu je ova djevojčica dirnula srce.

Svakako lijepa gesta od Chimaeva koji je u sirotište donio razne poklone, a odvojio je vrijeme i za razgovor s djecom koja su iz raznoraznih razloga odvojena od svojih obitelji, odnosno roditelja.

Linker
20. travanj 2024 09:47