UFC

Koronavirus zadao novi udarac: UFC u posljednji trenutak pozvao bivšeg FFC borca!

Jason Witt
 Screenshot (YouTube)
Novi borilački događaj u lasvegaškom APEX kompleksu doživio je novu promjenu

Najpoznatija svjetska MMA promocija potvrdila je da Ramiz Brahimaj neće debitirati na UFC on ESPN 12 priredbi koja se ovog vikenda održava u Las Vegasu.

Brahimaj (8-2) je, naime, bez prilike da se predstavi na najvećoj pozornici ostao nakon što se pokazalo da je jedan od članova njegovog kuta pozitivan na COVID-19.

Ovaj borac iz Fortis MMA tima trebao se u noći sa subote na nedjelju boriti protiv Takashija Sata (15-3) na uvodnom dijelu programa, ali je u kasnim satima četvrtka UFC potvrdio da će ga zamijeniti novi debitant imena Jason Witt.

Witt (17-5) dolazi iz Glory MMA and Fitness tima gdje brusi vještine pod budnim okom UFC-ovog borca, a danas i uspješnog trenera Jamesa Krausea. Kod Witta je zanimljivo spomenuti i da je on svoj posljednji nastup odradio na Final Fight Championship 40 priredbi gdje je jednoglasnom odlukom sudaca porazio Roberta Nevesa.

Jason će prije nekakve konačne potvrde nastupa morati i sam sa svojim kutom proći testiranje na koronavirus, a zbog uskakanja u posljednji trenutak i čitave procedure, Komisija mu je pristala omogućiti da današnje vaganje odradi odvojeno od ostalih boraca.

Linker
25. travanj 2024 00:44