UFC

Legendarni GSP se ispričao fanovima: ‘To se neće ponoviti, nisam vas htio prevariti‘

Georges St-Pierre
 JOEL SAGET
‘Telefon mi je zvonio kao lud i to se moglo izbjeći... U budućnosti ću biti oprezniji‘

"Nova godina, novi tim, sutra stiže objava", napisao je Georges St-Pierre na svom Twitteru još 29. prosinca i odmah pokrenuo lavinu komentara u kojima se, očekivano, najviše pisalo o njegovom mogućem povratku borbama.

Svjestan da je fanove naveo na krivi zaključak, GSP je nedugo nakon toga novom objavom dao do znanja da se ne radi o najavi borbe. Ali već je bilo prekasno i mnogi su ostali razočarani kada je dan kasnije, 30. prosinca, objavio da je postao ambasador bezalkoholnog i niskokaloričnog piva naziva Budweiser Zero.

Jednom od najvećih boraca u povijesti MMA-a sada je žao što je ispalo da pokušava namjerno zagolicati maštu svojih vjernih i brojnih navijača.

"Trebali smo napisati da se ne radi o borbi. Ispričavam se svojim navijačima i uvjeravam vas da se to neće ponoviti" rekao je GSP u intervjuu za Inspired Traveler.

"Nikad nisam htio prevariti svoje obožavatelje s ciljem da privučem pozornost. Htio sam najaviti da sam se priključio novom timu i kompaniji koju volim. Nisam htio omalovažavati ljude", dodao je slavni Kanađanin.

St-Pierrea je zbog nastale pomutnje nazvao i njegov boksački trener Stephan Larouche.

"Telefon mi je zvonio kao lud. Larouche me nazvao i rekao mi da je moja objava vrlo misteriozna. Tada sam si rekao da je čim prije moram promijeniti. Da vam budem 100 posto iskren, imam tim koji sa mnom radi na mojim društvenim kanalima. I to su ljudska bića koja odrađuju sjajan posao. Ali da, ta objava mogla je biti odrađena tako da izbjegnemo sve ovo. Moj odnos s fanovima je nešto u čemu zbilja uživam i ne uzimam ga zdravo za gotovo. Zbog toga ću u budućnosti biti oprezniji", poručio je za kraj bivši UFC-ov prvak u velter i srednjoj kategoriji.

Linker
24. travanj 2024 14:41