UFC

Legendarni UFC-ov prvak: ‘Mislim da Conora McGregora više nikad nećemo gledati u oktogonu‘

Conor McGregor

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Bivši UFC-ov prvak i sadašnji komentator Michael Bisping vjeruje da je McGregor već otplesao svoj ‘zadnji ples‘

Michael Bisping misli da se Conor McGregor možda nikada neće vratiti nakon što se povukao iz glavne borbe na UFC-u 303.

Neotkrivena ozljeda prisilila je McGregora (22-6) da se povuče iz svoje povratničke borbe protiv Michaela Chandlera (23-8) zakazane za 29. lipnja u svojevrsnom domu UFC-a T-Mobile Areni u Las Vegasu. Ovo je prvi put da se McGregor povukao iz borbe u UFC-u. Očekuje se da će borba biti ponovno zakazana kasnije ove godine.

Bisping je čuo da je McGregor ponovno ozlijedio istu nogu koju je slomio u svom porazu od Dustina Poiriera u srpnju 2021., što ga je godinama držalo izvan oktogona.

"Ne znam zašto sam bio optimističan da će se ova borba i dalje održati," rekao je Bisping na svom YouTube kanalu. "Trebalo mi je biti jasno. Prošlog tjedna bio sam na snimanju filma i radio sam s ‘Big‘ Johnom McCarthyjem, čovjekom koji je apsolutni autoritet u mješovitim borilačkim vještinama, i on mi je nedvosmisleno rekao da se ova borba neće održati. Ozlijeđen je. Povrijedio se. Njegova noga, noga koju je slomio, koja je pukla protiv Dustina Poiriera, njegova titanska potkoljenica je podbacila. To je ono što je ‘Big‘ John rekao. Mislio sam da je u krivu. Mislio sam da je pogrešno informiran."

Bisping kaže da je povijest pokazala kako se borci ne vraćaju isti nakon što slome nogu na takav način, navodeći primjere Andersona Silve i Chrisa Weidmana.

"Veliko pitanje je, je li to to? Hoće li se McGregor ikada više boriti," rekao je Bisping. "Naravno, namjeravaju pomaknuti borbu Michael Chandler vs. Conor McGregor na neki kasniji datum. ... Povrijedio se ovaj put. Što ako se povrijedi sljedeći put? Što ako više nikada ne bude isti borac?

"Njegova borba protiv Dustina Poiriera, kada je noga pukla, možda je posljednji put da je Conor McGregor kročio u oktogon. Borci nisu isti. Anderson Silva se vratio nakon loma noge, nije bio isti. Chris Weidman, nije bio isti. Chris Weidman još uvijek ima problema. Dakle, možda je to bio posljednji put."

Linker
24. lipanj 2024 13:10