UFC

Legendarni UFC-ov veteran oduševio fanove impresivnom tjelesnom transformacijom: ‘Ti si čudovište!‘

Edson Barboza i njegov trener Anderson Franca 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Edson Barboza nabio je novu mišićnu masu, ali i zadržao ‘izrezani‘ izgled, te se čini snažnijim nego ikada

Edsona Barbozu posljednji smo put u akciji gledali sredinom svibnja ove godine, kada je, u glavnoj borbi UFC Fight Night priredbe u vegaškom Apexu, izgubio od Leronea Murphyja jednoglasnom sudačkom odlukom. Čini se kako je legendarni UFC-ov veteran od tada ne izlazi iz teretane budući da se u jednoj od svojih posljednjih objava na društvenim mrežama pohvalio vrhunskom tjelesnom formom, odnosno transformacijom.

Barboza je, naime, u nedjelju na Instagramu objavio fotografiju uz opis "Mr. Olympia 2024.", a iz koje je razvidno kako je nabio novu mišićnu masu i podigao težinu značajno iznad margine perolake kategorije u kojoj je odradio posljednjih osam borbi. Unatoč novoj masi, 38-godišnji borac ije zadržao svoj "izrezani" izgled te se čini snažnijim nego ikada prije pa stoga ne čudi niz komentara oduševljenih obožavatelja, kao i drugih boraca, koji su pohvalili njegov trud i transformaciju.

"Ti si čudovište", napisao mu je bivši UFC-ov teškaš Antonio "Bigfoot" Silva, dok su fanovi ostavljali komentari poput: "Kakva zvijer", "Poluteška kategorija?", "Moraš mi dati taj program vježbanja", "Barboza je tip koji je vrhunski pripremljen i u kasnim tridesetim godinama", "Izgleda kao Paulo Costa" i slično.

Barboza je, podsjetimo, u UFC-u debitirao još krajem studenog 2010. godine kada je, na UFC 123 priredbi, tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio Mikea Lulla. Ukupno je "Junio" odradio 30 borbi pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije, te upisao 18 pobjeda i 12 pobjeda, ali i u džep pospremio 12 bonusa za borbu, izvedbu ili nokaut večeri.

Linker
14. listopad 2024 23:11