UFC

Legendarnog Alistaira Overeema pitali tko mu je bio najteži protivnik u karijeri, odgovorom iznenadio sve: ‘On je tip s više planova‘

Alistair Overeem

 Francis Specker/Alamy/Alamy/Profimedia
Overeem je nedavno zaključio svoju bogatu karijeru, a podosta je iznenađujući njegov izbor najtežeg protivnika u istoj

U svojoj dugoj i bogatoj karijeri u kickboksu i MMA-u, legenda ovog sporta, Alistair Overeem, postigla je jako puno. Njegovu karijeru u UFC-u obilježilo je mnoštvo velikih mečeva, međutim, do titule nikada nije došao. Najbliže je bio 2016. godine kada se protiv Stipe Miočića borio za istu, međutim, Stipe ga je svladao prekidom i titulu obranio.

Svi se sjećaju ‘‘Ubereema‘‘ iz perioda između 2011. i 2015. godine i mečeva koje je u tom periodu odradio u UFC-u, a nedavno su ga u Jaxxon Podcastu pitali tko mu je bio najteži protivnik u cijeloj karijeri. Unatoč što se borio s imenima poput Stipe Miočića, Francisa Ngannoua, Juniora Dos Santosa, Brocka Lesnara, Marka Hunta i drugih, Overeem je odgovorom iznenadio sve prisutne:

‘‘Mislim da mi je Werdum bio najteža borba. On je tip koji ima više planova i vrlo je nezgodan. Borio sam se s njim tri puta. Iznenadio me je u prvoj borbi, upravo sam došao s operacije i nisam bio na sto posto. Dobro, ovo je već izlika. Kako god, uhvatio me i dobio puno samopouzdanja u toj borbi‘‘, započeo je Overeem.

‘‘U drugoj borbi, pričao je malo sranja prije, tako da je i to bila prepreka. Što se tiče najtežeg udarača s kojim sam se borio, zapravo, da. Francis Ngannou‘‘, dodao je.

Overeem je nedavno zaključio svoju bogatu karijeru, a podosta je iznenađujući njegov izbor najtežeg protivnika u istoj. Werdum je u svoje vrijeme u svakom slučaju bio vrlo opasan borac, a s obzirom da je i držao UFC-ovu titulu u teškoj kategoriji, priznanje je definitivno zaslužio.

Linker
28. kolovoz 2024 08:47