UFC

Leon Edwards: ‘Nitko u ovoj sobi ne zna zašto se bori za pojas, nije toliko dobar kao što se priča!‘

Leon Edwards

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Govorio je i o onome što ga čeka nakon ove borbe

Leon Edwards nikad nije razumio zašto je upravo Colby Covington idući izazivač za pojas, što se nije promijenilo ni par dana prije borbe. Otkako je zadržao naslov protiv Kamarua Usmana u ožujku, Edwards (21-3, 13-2 UFC) opetovano je izrazio nezainteresiranost za Covingtona (17-3, 12-3 UFC), s kojim se sada sučeljava u subotu na UFC 296.

"Mislim da nitko u ovoj sobi ne zna zašto se on bori za naslov, ali sada smo ovdje. Jedina stvar koja je važna, sve što je važno, je subota navečer, otići tamo i uništiti ga. Zaslužuje ili ne, nije bitno, jer on se ionako bori za pojas. Ne mrzim ga. Ne poznajem ga takvog da ga mrzim. Ipak, čudno mi je da odrasli muškarac hoda okolo s drugim odraslim muškarcem (Donald Trump) na svojoj odjeći", rekao je na press konferenciji za medije uoči priredbe.

Otkako je Covington najavljen kao sljedeći izazivač za titulu, mnogo se rasprava vodilo oko toga zaslužuje li on još jednu priliku za osvajanje naslova. Edwards nije impresioniran.

"On nije tako dobar kao što svi misle", rekao je Edwards, a zatim pričao o tome što mu slijedi nakon ove borbe. Belal Muhammad odmjerit će snage kao rezervni borac. Stephen Thompson i Shavkat Rakhmonov također se natječu ranije na istom događaju.

"Ako se moram boriti protiv Belala, borit ću se protiv Belala. Dokazao sam da sam puno bolji od njega, u svakom slučaju, samo iz te jedne runde. Ako je on sljedeći, rado bih se uključio u to i dobro je. Vjerujem da ću se boriti protiv njih, u svakom slučaju, pa zašto se ne bih borio protiv svih njih kao prvak?", pitanjem je zaključio raspravu.

Linker
08. svibanj 2024 17:23