UFC

Leon Edwards otrkio zašto je Ian Garry uistinu izbačen iz dvorane: ‘Donosi kameru svugdje, kasni na treninge‘

Leon Edwards i Ian Garry

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia, Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Garry ionako trenira u čuvenom Kill Cliff FC-u, a vjerojatno mu pored njih ni ne treba neka druga dvorana

Nedavno smo pisali o tome kako je Ian Garry izbačen iz dvorane u kojoj povremeno trenira, a radi se o Team Renegade Gymu. Upravo je to dvorana u kojoj trenira UFC-ov prvak u velter kategoriji Leon Edwards, no Garryju su vrata iste dvorane zauvijek zatvorena.

Govorio je Garry da je to zato što se Edwards pored njega osjeća nesigurno i da to ne može podnijeti, ali i da ga je dominirao na treninzima. Sada je i Leon Edwards odlučio ispričati svoju stranu priče:

‘‘Mislim da svi sve znaju. Dvorana je odlučila da se on ovdje ne uklapa. On je jednostavno previše različit od kulture ove dvorane. On je lik koji priča, lik koji je na društvenim mrežama, svugdje donosi kameru, kasni na treninge. To su jednostavno dvije različite kulture. Ostali ljudi u našoj dvorani su posvećeni, a onda sam ja kao nesiguran‘‘, rekao je Edwards za Sky Sports.

‘‘Želim mu sve najbolje u karijeri, nemam ništa ni dobro ni loše reći za njega. Ovo nije prva dvorana iz koje je izbačen. Što se s dvoranom u Americi, što je s dvoranom u Irskoj gdje je započeo? Ne vjerujem da je uvijek problem bio u dvoranama‘‘, dodao je.

Ovo je puno realnija verzija cijele priče, a ne ono što je Garry govorio. Uostalom, ovo je već treća dvorana iz koje je izbačen tako da tu sigurno ima nečega. No, Garry ionako trenira u čuvenom Kill Cliff FC-u, a vjerojatno mu pored njih ni ne treba neka druga dvorana.

Linker
16. svibanj 2024 14:55