UFC

Loša vijest za Stricklanda? Poznati reper Drake uplatio je ogromnu svotu novca na njegovu pobjedu

Sean Strickland

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Kanadski reper Drake poznat je kao osoba koja redovno gubi velike svote novce na sportskim okladama

Nekoliko sati dijeli nas od meča između Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa. Dvojica trenutno najboljih UFC-ovih boraca u srednjoj kategoriji međusobno će se obračunati za UFC-ov pojas u srednjoj kategoriji, a borbu ćemo gledati u ranim nedjeljnim satima (oko 6:00 sati ujutro).

Kladionice se ne mogu odlučiti oko favorita i koeficijenti su poprilično izjednačeni u gotovo svim svjetskim kladionicama. Vjerujemo da je i vama kao fanovima teško odabrati favorita u ovoj borbi, jer radi se o dva odlična borca u fantastičnoj formi.

No, poznati kanadski reper Drake nije imao takvih problema. Drake je uplatio pozamašnu svotu novcu na pobjedu Seana Stricklanda i očito jako vjeruje u pobjedu aktualnog prvaka UFC-ove srednje kategorije.

Čak 700 tisuća dolara uplatio je Drake, a listić je javno objavio na svojim društvenim mrežama. Koeficijent na pobjedu Stricklanda iznosi 1,97, a Drake će postati bogatiji za 679 tisuća dolara u slučaju Stricklandove pobjede.

image

Drakeov Instagram story

Instagram (drake)

Ono što se Stricklandu i njegovim navijačima možda neće svidjeti, jest reputacija koja prati Drake kad su u pitanju sportske oklade. Uvaženo je mišljenje da Drake nosi svojevrsnu ‘‘kletvu‘‘ sa svojim okladama i da borci na koje se on kladi, uglavnom gube svoje mečeve.

Teško je ipak reći da se radi o nekakvom prokletstvu. Drake je jednostavno loš kladioničar, ali nije niti lako pogađati pobjednike u ovako tijesnim i kompetitivnim mečevima. Možda Strickland pomogne Drakeu da se barem djelomično popravi svoju reputaciju kad su u pitanju sportske oklade.

Linker
02. svibanj 2024 15:50