UFC

Loše vijesti dolaze s UFC-ove večerašnje priredbe: Event je ostao bez glavne borbe večeri

Derrick Lewis i Sergey Spivak

 Screenshot (youtube, Mmaweekly.com)
Nažalost, Derrick Lewis i Sergey Spivak neće se večeras boriti u ‘‘main eventu‘‘

Jako loše vijesti dolaze od strane Ariela Helwanija i još nekoliko relevantnih izvora kad je UFC u pitanju, a informacija je potvrđena i u prijenosu samog eventa koji se upravo održava. Večerašnja UFC Fight Night 215 priredba ostala je bez glavne borbe večeri.

Derrick Lewis i Sergey Spivak trebali su se boriti u obračunu teškaša, a prema navodima Ariela Helwanija, taj meč je otkazan zbog Lewisovih zdravstvenih problema koji zasad nisu definirani.

Program UFC Fight Night 215 eventa na prvu nije djelovao naročito atraktivno, a gubitak glavne borbe večeri uslijed eventa sigurno je katastrofalna stvar za organizatore, ali i za gledatelje koji su željno iščekivali novi nastup ‘‘Black Beasta‘‘.

Priredba ipak nastavlja bez glavne borbe večeri, a Kennedy Nzechukwu i Ion Cutelaba sada su borci koji će nastupiti u glavnoj borbi večeri. Oba poluteškaša često svoje mečeve završavaju nokautima i bit će to borba dostojna ‘‘main eventa‘‘ na ovakvom eventu.

Chase Sherman i Waldo Cortes-Acosta trebali bi činiti sunaslovnu borbu večeri, a ‘‘main card‘‘ započinje od 22:00h borbom Charlesa Johnsona i Zhalgasa Zhumagulova.

Šteta što je otpao meč Lewisa i Spivaka, ali takve stvari ponekad se jednostavno događaju. Nadamo se brzom oporavku Derricka Lewisa.

Linker
22. travanj 2024 15:31