UFC

Poznati dobitnici bonusa: Kennedy Nzechukwu i još troje boraca otišli kući bogatiji za $50,000

 Jack Della Maddalena 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Bilo je tu zaista impresivnih prekida

Iako smo ostali zakinuti za glavnu borbu večeri nakon što je Derrick Lewis hospitaliziran radi bolova u trbuhu, ostali sudionici priredbe su se potrudili da nam to nadoknade. Tako smo mogli vidjeti vrhunske nokaute i prekide radi kojih su na kraju borci bili i nagrađeni.

Prvi bonus za izvedbu večeri dobila je Brazilka Natalia Silva, koja je to uspjela unatoč tome što je njena borba bila prva na eventu, a njoj je to bio tek drugi nastup za UFC. U trećoj rundi Silva je pogodila prekrasan "spinning back kick", nakon čega je ubrzo i završila borbu.

Drugi bonus za izvedbu večeri uzeo je Jack Della Maddalena. Ovo mu je bio treći nastup ove godine, te treća pobjeda prekidom u prvoj rundi. Njegova specijalnost su kao i uvijek udaračke tehnike na koje jako dobro oslanja, a hrvači mu još uvijek nisu uspjeli zadati probleme. Ovo mu je već drugi bonus nakon što je prije pola godine završio Ramazana Emeeva.

Prvi put nakon više od tri godine Muslim Salikhov je uspio doći do prekida, i to na impresivan način. Nakon što je protivnik nasjeo na gotovo svaki udarac koji je Salikhov uputio, šećer na tortu bio je "wheel kick" koji je u konačnici doveo do prekida u trećoj rundi te mu donio zasluženih $50,000 bonusa.

U glavnoj borbi večeri Kennedy Nzechukwu završio je Iona Cutelabu tehničkim nokautom u drugoj rundi, što mu je donijelo ukupno treći bonus u njegovoj karijeri. Cutelabi je ovo bio treći poraz u nizu, čime je nagovješteno kako je njegovoj karijeri u UFC-u možda došao i kraj.

Linker
20. travanj 2024 15:34