UFC

Luke Rockhold se prisjetio sparinga sa Stricklandom: ‘Bio sam mamuran, a on je pokušavao nokautirati nekog klinca‘

Luke Rockhold i Sean Strickland

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia, Carmen Mandato/Getty Images/Profimedia
Luke Rockhold već neko vrijeme nije aktivan borac, a nakon debija za BKFC nije ni nastupio. Govorio je da će se okušati i u boksu, no još uvijek od toga nema ništa

Veliku pažnju na sebe u posljednje vrijeme privlači bivši UFC-ov prvak srednje kategorije, Sean Strickland. U posljednja je dva nastupa prvo maestralno oduzeo titulu Israelu Adesanyi, a potom ju izgubio od Dricusa Du Plessisa u jednom vrlo bliskom meču. Za sada se jedino zna kako neće odmah dobiti revanš protiv Dricusa.

Nekih dogodovština sa Stricklandom iz njegove dvorane prisjetio se i bivši prvak Luke Rockhold. Luke je ispričao priču kako je vidio Stricklanda kako se iživljava na sparing partneru te je, unatoč tome što je bio mamuran, htio sparirati s njim:

‘‘Bio je tamo jedan glasni idiot, a ja sam se počeo pitati tko je uopće taj tip. Bio sam jako mamuran. Jako me naživcirao i rekao sam da želim ući i sparirati s tim klincem. Nisam ga mogao podnijeti‘‘, započeo je Rockhold u JAXXON podcastu pa nastavio:

‘‘Umjesto onoga što bi većina pokušala na njegovom terenu, ja sam vidio da je pokušavao nokautirati nekog sparing partnera nogom u glavu. 30 sekundi do kraja, uspori, a ne da pokušavaš nokautirati dječaka. Otišao sam u kupaonicu, stavio ubruse oko zuba kao što se radilo nekad, i takav mamuran sam sparirao s njim. Bila je to bliska runda, a volio bih se opet okušati protiv njega‘‘, dodao je.

Luke Rockhold već neko vrijeme nije aktivan borac, a nakon debija za BKFC nije ni nastupio. Govorio je da će se okušati i u boksu, no još uvijek od toga nema ništa. Hoćemo li ga više ikada gledati nekom od borilišta, pokazat će vrijeme.

Linker
17. travanj 2024 15:13