UFC

Neil Magny rekao kako je UFC imao ‘plan‘ prije njegove nedavne borbe: ‘Bilo je vrlo evidentno što su htjeli‘

Neil Magny vs. Mike Malott 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Magny je na kraju slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, a 2024. godinu je otvorio jako dobrom pobjedom na PPV priredbi

Već se godinama 36-godišnji Neil Magny vrti po listi top 15 boraca velter kategorije, no samom vrhu se jednostavno ne može približiti jer doživi poraz u većini malo važnijih mečeva. UFC Magnyja često zna upariti s nekim svojim nadolazećim borcem kojeg žele na vrhu, a to Magny itekako primjećuje.

Magny se na UFC 297 priredbi borio protiv Mikea Malotta, a kako tvrdi Magny, UFC je sve činio samo da Malott pobijedi te večeri. Na kraju je ipak slavio Magny prekidom, no optužio je UFC da je pokušao svim silama natjerati ga da izgubi:

‘‘Bilo je vrlo evidentno što se događa tamo. Borio sam se s tipom koji je neporažen u UFC-u, novi i nadolazeći borac, borio se u svom dvorištu. Bila je apsolutno velika prilika za njega da me pobijedi i probije se na rang ljestvice, a ja takve stvari dočekujem raširenih ruku‘‘, rekao je Magny u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ponudili su mi takav meč, i to u Kanadi, tako da sam očito mogao vidjeti kakav im je bio plan. Ustvari mi je drago jer ja volim takav pritisak. Sudac mu je davao previše vremena, govorio mu je da se mora braniti dok sam ga udarao, no on nije činio ništa. Na kraju je ipak bilo previše te sam pobijedio‘‘, dodao je.

Magny je na kraju slavio tehničkim nokautom u trećoj rundi, a 2024. godinu je otvorio jako dobrom pobjedom na PPV priredbi. Teško je reći s kim će ga UFC sada upariti, no očigledno je da u Magnyju još ima želje za borbom.

Linker
19. lipanj 2024 20:56