UFC

Mackenzie Dern izjavila da se htjela povući iz borbe protiv Angele Hill, razlog je i više nego očit

Mackenzie Dern

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘Najbitnija mi je moja kćer‘

Mackenzie Dern izvela je jednu od najimpresivnijih izvedbi u svojoj MMA karijeri prošle subote u Las Vegasu, dominirajući Angelom Hill 25 minuta da bi pobijedila jednoglasnom odlukom u glavnom događaju UFC Vegas 73, a kako je rekla, to je tek početak-

"As jiu-jitsua" bila je vrlo iskrena tijekom tjedna borbe o svojim osobnim problemima tijekom priprema za borbu, prolasku kroz razvod i bivanja u kampu bez svog glavnog trenera Jasona Parilla. Ipak je pobijedila Hill na impresivan način na UFC APEX-u, ali gotovo se povukla mjesec dana prije događaja.

“Prvog mjeseca [kampa], kunem se da sam razmišljala o povlačenju iz borbe. Odvjetnici, moj bivši želi stvari, pokušava pronaći dokaze za stvari, govori da sam nemarna majka. Zamislite mene kao majku, dobijem šaku u lice, da se borim za svoju kćer, moram pobijediti borbu jer imam račune za platiti, da platim kuću za svoju kćer, i nekoga s kim živiš tri godine – netko kome ste pomogli dobiti zelenu kartu i podržati njegove snove – govori da ste nemarni, govori laži o meni", rekla je te nastavila:

“Zamislite sve to, braniti se za suca i odvjetnike? Sve to tijekom kampa. Imala sam toliko toga za izgubiti.… Uvijek smo spremni. Dat ćemo sve što imamo. Posljedice znamo. Možemo se ozlijediti u borbi, možemo izgubiti sponzore, možemo izgubiti vrijednost kao borac, ali idemo naprijed. Sve je na kraju uspjelo i sve što radim je za svoju kćer.”

“Nisam odgajala svoju kćer da misli da bi odnos trebao biti kakav sam imala sa svojim bivšim mužem, znaš? Bilo je agresije, bilo je laži, bilo je to nešto vrlo otrovno. Teško je ponekad napustiti vezu zbog obitelji, misliš da trebaš ostati zajedno zbog obitelji. Želim nešto dobro za svoju kćer u budućnosti, želim da ima zdravu i sretnu vezu. Od svega što se događalo, moj bivši je rekao da ne može raditi jer su mu povrijeđena leđa, rekao je da ne može raditi jer ne govori engleski iako uvijek govori engleski na intervjuima i sve. Nadam se da moja kći vidi koliko radim za nju. Nadam se da je ponosna na mene", zaključila je.

Nakon svega, izjavila je da se želi boriti protiv Rose Namajunas, a treba vidjeti hoće li joj se želja ispuniti.

Linker
15. travanj 2024 00:21