Ostalo

Gabi Garcia žrtva je obiteljskog nasilja: Brazilka opisala torturu kroz koju prolazi posljednje dvije godine

Gabi Garcia

 Instagram (gabi Garcia)
Poznata brazilska MMA borkinja i ‘‘grapplerica‘‘ podijelila je dokaze svojih navoda, ali ubrzo ih je obrisala

Gabi Garcia jedna je od fascinantnijih figura u svijetu borilačkog sporta. 37-godišnja Brazilka poznata je kao rijetka prava teškašica među borkinjama, a osim MMA karijere (6-0, 1 NC), Garcia je upisala mnoštvo vrhunskih rezultata u brazilskom jiu-jitsuu.

Ono po čemu je Garcia privukla najveću pažnju jest njena konstitucija. Radi se o nevjerojatno krupnoj i mišićavoj borkinji, a mnogi smatraju da Gabi Garcia izgleda zastrašujuće. Nažalost, ovaj put nije riječ o njenim sportskim uspjesima i zastrašujućoj pojavi, nego o torturi kroz koju navodno prolazi posljednje dvije godine.

Gabi Garcia otvorila se putem društvenih mreža i optužila je svog supruga za zlostavljanje. Garcia je objavila i dokaze da je fizički zlostavljana, kao i dokaze o prijetnjama smrću, ali naknadno je uklonila taj materijal s društvenih mreža.

‘‘Došlo je vrijeme da budem hrabra i svima kažem zašto me nije bilo posljednje dvije godine. To su bile najgore godine mog života, ali krajem tjedna ću objaviti sve detalje. Nisam mislila da će se ovo ikada dogoditi, da netko može biti tako zao. To je kriminalac. Radi se o osobi koja je činila kriminalne radnje prije i nakon veze (braka) sa mnom. To je osoba koja ima novca, ali tražio je moje honorare, moju zaradu. Htio je uzeti i moju kuću. Čak se okoristio i prezimenom Garcia. Koristio je moje prezime. Žena koja se naziva ‘djetetom Božjim‘ i koja je došla na moje vjenčanje, još uvijek je njegova ljubavnica. On se ne želi razvesti sa mnom. Čak i nakon što mu je izdana zabrana prilaska, on nije stao. 19 slučajeva prevare zabilježeno je na mojim kreditnim karticama, a zatvoreni su mi računi u tri različite banke. Dolazila bih kući i ne bih imala vodu i struju. Uzeo je sav novac od moje zarade.‘‘, napisala je Garcia u jednom od svojih osvrta.

Bruno Almeida suprug je Gabi Garcije, a radi se o profesionalnom MMA borcu. Brazilka očito sprema novo objavljivanje dokaza krajem tjedna, ali nije isključeno da ih zasad ipak ne objavi, posebice ako će taj predmet završiti na sudu.

U svakom slučaju, vrlo žalosna priča od strane ove renomiranje borkinje, a nadamo se da će priča završiti u što pozitivnijem ishodu za žrtvu.

Linker
16. travanj 2024 00:41