UFC

Arman Tsarukyan želi nokautirati Oliveiru u prvoj rundi: ‘Želim svima dokazati zašto zaslužujem napasti titulu‘

Arman Tsarukyan 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Tko god pobijedio u ovom meču, Makhacheva će čekati još jedan revanš unatoč tome što je rekao kako nakon Volkanovskog želi nekoga s kim se još nije borio

Na UFC 300 priredbi očekuje nas okršaj za prvog izazivača u lakoj kategoriji, a radi se o meču između Armana Tsarukyana i Charlesa Oliveire. Pobjednik bi trebao biti sljedeći protivnik za Islama Makhacheva, no dojam je kako se zaboravilo na Justina Gaethjea. Možda UFC ima neke drugačije planove za njega.

Kako god, Tsarukyan i Oliveira se bore za prvog izazivača, a Tsarukyan će biti silno motiviran doći do revanša s Makhachevim i osvetiti poraz iz svog UFC debija. Povodom toga je rekao kako namjerava Oliveiru nokautirati u prvoj rundi:

‘‘Ako ste dobri u hrvanju i jiu-jitsuu, ako znate kako se braniti, to je totalno jedna drugačija igra. Naravno, kada bi radili samo jiu-jutsu bez ‘ground and pounda‘, on bi mogao izvući koji ‘submission‘. No, kada možete nekoga udarati, on samo razmišlja kako da se obrani. To je jako teško, pogotovo s današnjim elitnim borcima‘‘, rekao je Tsarukyan Cormieru na njegovom YouTube kanalu.

‘‘Da nekoga ugušiš, prvo ga trebaš tući 15-20 minuta, a tek onda kad se izmori, možeš završiti. U prve dvije runde je praktički nemoguće ugušiti elitnog borca. Zato je moj cilj ući tamo, nokautirati ga u prvoj rundi, te pokazati svima zašto ja zaslužujem napasti tu titulu‘‘, dodao je.

Tko god pobijedio u ovom meču, Makhacheva će čekati još jedan revanš unatoč tome što je rekao kako nakon Volkanovskog želi nekoga s kim se još nije borio. Ta će želja izgleda pričekati, a bit će zanimljivo vidjeti tko će od navedene dvojice uspjeti izboriti svoju drugu priliku protiv Islama.

Linker
27. travanj 2024 00:09