UFC

Makhachev ne misli da je revanš protiv Oliveire dobra ideja: ‘Ponovno će odustati, a onda ću ga ugušiti‘

Islam Makhachev

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Makhachev bi vjerojatno najviše želio ići u velter na pobjednika između Edwardsa i Covingtona, no u svojoj lakoj kategoriji još ima posla prije nego napadne i drugi pojas

Sinoć je u Abu Dhabiju Islam Makhachev po drugi puta obranio svoju titulu u lakoj kategoriji, i to opet protiv istog protivnika. Prvak perolake kategorije Volkanovski je meč prihvatio samo deset dana prije, a Islam je bio ostao bez protivnika nakon što se Charles Oliveira ozlijedio na jednom od posljednjih treninga pred polazak u Abu Dhabi.

Volkanovski je uskočio, a Islam ga je nokautirao već u prvoj rundi. Upravo zbog toga Makhachev smatra da neće doći do revanša između njega i Oliveire, a rekao je kako će Brazilac opet odustati:

‘‘Te stvari nisu moj posao, Dana mora raditi na njima. Ja sam tu samo da potpišem ugovor. Samo mi trebaju poslati ime. Ali prema mom nekom mišljenju, mislim da sada imam dva protivnika. Charles, OK, pobijedim Charlesa, a tko će onda biti sljedeći? Gaethje? Hoće li on čekati? Ne mislim da je dobra ideja, ali kako god. Ako kažu Charles, OK, ako kažu Gaethje, opet OK. Nije važno, ja ću biti spreman‘‘, rekao je Islam za MMA Junkie.

Ukoliko Oliveira bude sljedeći, Makhachev vidi isti scenarij kao i u prvom meču, odnosno da će Oliveira odustati:

‘‘Ništa neće biti drugačije. Pokazat ću mu, bit će mu jako teško. Ponovno će odustati i onda ću ga ugušiti i završiti‘‘, kratko je rekao Islam.

Ostaje nam za vidjeti što je sljedeće za Makhacheva. On bi vjerojatno najviše želio ići u velter na pobjednika između Edwardsa i Covingtona, no u svojoj lakoj kategoriji još ima posla prije nego napadne i drugi pojas.

Linker
06. svibanj 2024 11:04