UFC

Marlon Vera dobio zamjenskog protivnika na UFC-u 292, čekat će ga iskusni Brazilac

Marlon Vera

 Screenshot (youtube, Ufc)
Mnogi smatraju da je ova borba trebala biti ugovorena prije Cejuda

UFC radi pravi party bantam kategorije na UFC-u 292. Tamo nas čeka mnoštvo borbi u toj kategoriji, a iako je Henry Cejudo otpao zbog ozljede, ovo i dalje izgleda jako jer je pronađen zamjenski protivnik za Marlona Veru.

Na UFC-u 292, "Chito" Vera (20-8-1, 14-7 UFC) suočit će se s Pedrom Munhozom (20-7, 2 NC, 10-7, 2 NC UFC). Događaj koji se održava u TD Gardenu u Bostonu, već ima nekoliko drugih ključnih mečeva, uključujući i glavnu borbu večeri za pojas bantam kategorije između Aljamaina Sterlinga i Seana O‘Malleyja.

Uz Munhoza (20-7 MMA, 10-7 UFC) protiv Vere (22-8-1 MMA, 14-7 UFC) u bantam kategoriji bit će Rob Font protiv Songa Yadonga i Cody Garbrandt protiv Marija Bautiste.

Munhoz dolazi u ovu borbu nakon pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom nad Chrisom Gutierrezom na UFC on ESPN 44 u travnju (četvrti mjesec). Pokušat će održati zamah nakon što je pobjeda završila niz poraza od bivših prvaka Josea Alda i Dominicka Cruza i "no contest" protiv Seana O‘Malleya zbog uboda u oko.

S druge strane, Vera je došao do kraja niza od četiri pobjede u svom prethodnom ulasku u oktogon porazom podijeljenom sudačkom odlukom od Coryja Sandhagena na UFC on ESPN 43. Prije toga je pobijedio Daveyja Granta, Frankieja Edgara, Roba Fonta i Dominicka Cruza, a sada će pokušati ubilježiti još jedan trijumf i zaslužiti borbu protiv Cejuda, a možda i protiv prvaka.

Linker
30. travanj 2024 09:20