UFC

Marlon Vera iskritizirao bivšeg prvaka: ‘Što si mislio da će se dogoditi, kakve to gluposti radiš?‘

Marlon Vera

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
Isto tako ne želi uzeti zasluge pobjedniku

Osvojena titula Seana O‘Malleya bila je sjajna, ali isto tako i pogreška koju je napravio Aljamain Sterling, prema prvom izazivaču Marlonu Veri. UFC 292 prošle je subote bio domaćin jednog od najvećih prvenstvenih preokreta godine. Sterling je doživio kraj svojeg niza posjedovanja titule, jer ga je zaustavio O‘Malley, koji je u borbu ušao kao značajan autsajder.

Iako Vera (21-8-1, 15-7 UFC) ne želi oduzeti zasluge O‘Malleyjevoj pobjedi, on smatra da je Sterling napravio ključnu pogrešku jer je htio "požuriti" svog protivnika.

"Bilo je odlično. To je savršena slika. Boriš se s tipom koji je stvarno čist ‘striker‘, koji stvarno dobro drži udarce, a ti samo trčiš na tipa? Što misliš da će se dogoditi?”

“Chito,” koji je porazio Pedra Munhoza te iste večeri u Bostonu, nada se borbi za naslov i misli da je on jedan od onih koji će stajati s O‘Malleyjem (17-1, 9-1 UFC). Uostalom, Vera je zaustavila O‘Malleyja 2020. godine i trenutno je jedini borac u promociji koja ima pobjedu nad novim prvakom.

“Na toj sam razini. Mogu se nadmetati sa svakim u ‘standupu‘. Mogu biti ispred tebe i pročitati tvoje poteze. Sterling je jednostavno veliki je**ni prvak i dobro se hrva, ali on jednostavno nema to postojanje da bude tu oči u oči igrajući šah. On to jednostavno nema, a ja to imam", rekao je te zaključio:

“Borio sam se sa svakim ‘strikerom‘ svjetske klase i nitko me nije doveo u lošu poziciju samo zato što sam tamo i imam dobru bazu. Vraćajući se na trenera (Jason Parillo), on je taj koji me doveo na sljedeću razinu: oči, koordinacija, udarci. Samo razvijam svoju žilavost i naporan rad i usavršavam sve. Mogu se boriti s bilo kim. Već sam se borio protiv Seana. Već sam bio pred njim. Sada je pravo vrijeme da to učinite. Sterling je napravio veliku grešku. Ne možete pobjeći nekome – čak i ako tip nije dobar ‘striker‘, sigurno.”

Linker
30. travanj 2024 07:51