UFC

Marlon Vera željno iščekuje meč protiv Cejuda: ‘Borti ću se kao da mi život ovisi o tome, može pričati sr*** koliko god želi!‘

Marlon Vera

 Screenshot (youtube, Ufc)
Ipak je svjestan koliku opasnost predstavlja hrvanje njegovog protivnika

Marlon Vera je željan vratiti se u kavez na impresivan način na UFC-u 292. Vera (22-8-1, 14-7 UFC) se bori protiv bivšeg dvostrukog prvaka Henryja Cejuda (16-3, 10-3 UFC) 19. kolovoza (osmi mjesec) u TD Gardenu u Bostonu.

U svom posljednjem ulasku u oktogon, "Chito" je doživio prekid niza od četiri pobjede kada ga je svladao bivši izazivač Cory Sandhagen u ožujku (treći mjesec), što je opisao kao blijedu izvedbu. Dobit će veliku priliku da ponovno uđe u priču o izazivačima za naslov prvaka u bantam kategoriji kada se suoči s Cejudom, a Vera obećava da će sve staviti na kocku.

“Može napraviti sve analize koje želi i pričati što god želi. Znam duboko u sebi da je još uvijek pomalo š***k i pokazat ću to. Vršit ću pritisak i gdje god borba završila, j****o ću se boriti kao da mi život ovisi o tome i bit će to dobra borba. to jamčim. Doći ću u najboljem izdanju.”

Vera je svjestan opasnosti koje mu predstavlja osvajač zlatne olimpijske medalje u hrvanju te ne očekuje da će mu parirati na terenu, ali planira napraviti preinake koje će mu pomoći da to neutralizira.

"Tip poput njega stvarno je dobar u klinču. Osjećam se kao da bih se mogao hrvati sljedećih pet godina i vjerojatno ne bih dostigao njegovu razinu, a to bi vjerojatno bilo isto za sve u diviziji. Ako se počneš boriti s njim, vjerojatno će mu biti nemoguće pobijediti, ali ovo je MMA. Razine postaju prilično jednake kada udarate ljude u lice i zadržite ispravan stav i održavate formu. Možda me srušiš, možeš me staviti u klinč, ali još uvijek se moraš boriti. Borba nas čini ravnopravnijima na toj razini" zaključio je.

Linker
05. svibanj 2024 04:34