UFC

Marvin Vettori smatra da je Adesanyino vrijeme prošlo: ‘Ne zaslužuje revanš, Dricus je sljedeći jer je prebio Whittakera!‘

 Marvin Vettori vs. Israel Adesanya 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC-ova je ipak zadnja i biti će onako kako Dana kaže. Dana je već nekoliko puta rekao kako Adesanyi namjerava odmah dati revanš, tako da je za očekivati da se to i dogovori

Još uvijek ne prestaju komentari na maestralan nastup Seana Stricklanda na UFC 293 priredbi prošlog tjedna u Australiji. Dominantnom pobjedom nad Israelom Adesanyom postao je novim prvakom srednje kategorije, iako je prije borbe bio teško otpisivan i osporavan, te su mu rijetki davali bilo kakve šanse.

Odmah su se počela povlačiti pitanja je li Adesanya izašao iz svog ‘‘primea‘‘, odnosno jesu li ga i godine sustigle. Pitanja su to na koja ćemo odgovore dobiti u njegovim sljedećim nastupima, a Marvin Vettori smatra da je Adesanyino vrijeme sada prošlo:

‘‘Ja jednostavno ne volim tog tipa. Mogu li ga jednostavno ne voljeti? Zato i mislim da ne zaslužuje je**ni revanš. Zašto? Ja mislim da on ni ne želi revanš. Izgubit će ponovno, zato i mislim da uopće ne želi revanš. Mislim, vidjet ćemo kakav će Sean biti kao prvak. Protresao je diviziju i mislim da je Du Plessis sada sljedeći na redu. Prebio je Whittakera i ne možete osporavati to što je učinio, zaslužuje ga više nego Adesanya. Mislim da je to i dobra borba za Stricklanda‘‘, rekao je Vettori za Dream Rare.

‘‘O da, je**ni Cannonier isto. Sada će mi govoriti da sam ogorčen, ali Adesanyino vrijeme je gotovo. Revanš čak ne bi ni prodao ništa. Ne znam, ja bih osobno više bio uzbuđen oko Sticklanda i Du Plessisa‘‘, dodao je.

UFC-ova je ipak zadnja i biti će onako kako Dana kaže. Dana je već nekoliko puta rekao kako Adesanyi namjerava odmah dati revanš, tako da je za očekivati da se to i dogovori.

Linker
22. travanj 2024 15:06