UFC

Masvidal i Burns verbalno pristali na meč: Otkriveno i kada bi se potencijalna borba održala

Masvidal i Burns

 Screenshot (youtube, Ufc)
Obojica će tražiti povratak pobjedama

Gilbert Burns je već nakon samog meča protiv Khamzata Chimaeva uveliko počeo lobirati za svoju sljedeću borbu. Mjesecima je u medijima spominjao samo jedno ime: Jorge Masvidal. S obzirom na informacije koje je iznio sinoć, njegova želja nikad nije bila bliža ostvarenju.

Iako je i Masvidal također ranije izrazio želju da se okuša protiv ‘Durinha‘, nekako je sve uvijek ostalo samo na međusobnom prozivanju. No, sinoć smo došli na korak bliže ovom odličnom meču. Naime, obje strane su verbalno prihvatile meč, a sada je sve na UFC-u da ovaj plan sprovede i u djelo.

‘‘Ništa nije službeno, ali verbalno je pristao na ovaj meč. Ja sam također pristao. Sada smo pokušavaju naći dobar datum, jedanaesti mjesec je previše blizu, vjerojatno će biti dvanaesti ili prvi. Sada barem znam protivnika i samo mi preostaje pričekati da saznam datum‘‘, rekao je Burns sinoć.

Isto tako Burns je istaknuo kako je vrlo fleksibilan što se tiče datuma i lokacije, ali ipak ima jednu preferenciju: ‘‘Broj jedan bi bio Madison Square Garden u jedanaestom mjesecu, ali on je odbio taj datum. Ostaje nam dvanaesti ili prvi mjesec tako da mogu čekati 20 dana da se borim na cardu u Brazilu.‘‘

Ukoliko je ovo istina, čeka nas vrhunski meč u velter kategoriji. Oba borca su u posljednjem nastupu poražena, tako da će sigurno obojica biti motivirani upisati pobjedu na atraktivan način. I sam Burns je rekao da bi pristao i na borbu bez rušenja, a zanimljivo će biti vidjeti hoće li se toga držati i u borbi.

Linker
26. travanj 2024 12:27