UFC

Gilbert Burns: ‘Dosta mi je sapunice s Masvidalom, želim neku drugu borbu‘

 Gilbert Burns 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Smatra da je ‘tražio borbu kao luđak‘

Gilbert Burns već mjesecima zaziva borbu protiv jednog od trenutno najpopularnijih UFC-ovih boraca, Jorgea Masvidala. Nakon same borbe protiv Chimaeva koju je izgubio jednoglasnom sudačkom odlukom, ‘Durinho‘ pokušava na sve moguće načine doći do borbe protiv ‘Gamebreda‘.

No, izgleda da ne ide sve kako je on zamislio. Iako su prije par dana oba borca verbalno pristala na meč, Burns je istaknuo kako mu je dosta čekanja. Čak je i ponudio druge opcije za svoju sljedeću borbu koje ne uključuju popularnog Masvidala.

‘‘Ovo je stvarno postala prava sapunica, već dugo pokušavam pronaći borbu. Jedini razlog zbog kojeg sam opušten jer znam da će biti event u prvom mjesecu u Brazilu, u Riu. Tražim borbu kao luđak. S obzirom da postoji taj event, sigurno će mene staviti na njega. Žele da to bude protiv Masvidala, pitali su obojicu i obojica smo prihvatili. Pokušali su dogovoriti za jedanaesti mjesec ali on je rekao da ne može jer mora operirati zglob i to mu je preblizu.‘‘

Dotaknuo se i drugih opcija:

‘‘Ako se sapunica nastavi, dajte mi drugog tipa. Bilo kojeg koji je poražen i želi pobjedu kao i ja. Pobjednik Muhammada i Bradyja može biti plan B. To je dobra borba, Geoff Neal me je prozvao, i to je opcija.‘‘

Iako je spomenuo i druge borce, jasno je da Burns želi Masvidala više nego bilo koga drugog. Istina je to bi svakako bila i najveća borba od svih nabrojanih, a pogotovo jer je priredba u Brazilu.

Linker
19. travanj 2024 13:14