UFC

Masvidal opleo po Covingtonu zbog prijetnji Jonu Aniku: ‘Ti si prvak jedino u pozivanju policije‘

Masvidal vs. Covington

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Covington je zaprijetio komentatoru Jonu Aniku i rekao mu da će mu djeca odrastati bez oca, što nikako nije sjelo Masvidalu

Nakon incidenta u jednom restoranu kada je Jorge Masvidal s leđa udario Colbyja Covingtona nakon njihovog meča u trećem mjesecu prošle godine, niti jedan borac se od tada nije borio. Masvidal se idućega tjedna na UFC 288 bori protiv Gilberta Burnsa, dok je Colby vjerojatno idući izazivač za titulu.

Nekada su bili prijatelji, ali sada se mrze. Covington i Masvidal nikako nisu u dobrim odnosima, a da to nije laž dokazuje Masvidalov napad na Cobyja u kojem mu je izbio i zub. Sada kada Colby vjerojatno napada titulu, Masvidal nije zadovoljan nego ga je nazvao prvakom pozivanja policije:

‘‘Sviđa mi se Dana, ali Dana govori razne stvari. Povijest govori jednu stvar – tko napravi najviše buke i tko prodaje najviše PPV-ova, i koga fanovi žele gledati na kraju dana, taj će napasti titulu. Kao što sam rekao, prvaci uvijek prozivaju, ali Colby je jedino prvak u pozivanju policije. Taj pušač ku**ca‘‘, rekao je Masvidal u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Tako da ću ja jednostavno nastaviti biti svoj. Izaći ću tamo i je**no slomiti Gilbertovu facu, a onda će Leon reći moje ime pa ću se protiv njega boriti za pojas. To je to. Onda Colby može sjediti iza i čekati da ga ponovno prozovem da se borimo. Kažem vam, taj tip je kukavica. Govori Jonu Aniku da će mu djeca odrastati bez njega. Začepi, je**na pi**o. Nikad u životu nisi učinio ništa‘‘, nastavio je Masvidal.

Istina je da su se mnogi bunili kada je Dana najavio da će Colby idući napasti titulu, no to je sada vjerojatno najizglednija opcija. Ako Masvidal pobijedi Burnsa, vjerojatno nikog ne bi čudilo da ga se gurne u meč za titulu ponovno.

Linker
23. travanj 2024 06:03