UFC

Masvidal se obrušio na Chimaeva: ‘Budi muškarac, prestani koristiti steroide i skini tu kilažu‘

Jorge Masvidal

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Izgleda da su Khamzatove priče dosadile Masvidalu koji mu je imao svašta nešto zanimljivog za reći u posljednjem intervjuu

Jedna od stvari koja se Khamzatu najviše zamjera jest pad vage za 3,5 kilograma prije UFC 279 priredbe prošle godine. Tada se trebao boriti protiv Natea Diaza, no UFC ga je dan prije upario s Kevinom Hollandom kojeg je vrlo lagano riješio.

Jorge Masvidal mu to nije zaboravio. Kako uskoro nastupa, gotovo svakodnevno nađe novu ‘‘žrtvu‘‘ te javno proziva jako puno boraca. Danas se na tapeti našao Chimaev, ali nije Masvidal zaboravio ni svog protivnika prijatelja Gilberta Burnsa. Za Chimaeva je rekao:

‘‘Je**š njega, pao je na vagi za koliko ono, 3,5 kilograma? Od**bi odavde. Onda i dalje pričaš kako svi bježe od tebe i nitko se ne želi s tobom boriti. Je**no skini kilažu prije nego uopće počnemo pričati o borbi. To je prva stvar. Prestani koristiti steroide i skini je**nu kilažu na koliko si se dogovorio i budi muškarac. Padneš za više od 3 kilograma i onda si sam sebi cijeli cool i prozivaš ljude? Od**bi‘‘, rekao je Masvidal u ‘‘The MMA Houru‘‘.

Dotaknuo se i Burnsa:

‘‘Ključno je udariti ga u lice. Jednostavno ga udariti u lice, a onda ga udariti u lice još malo. Onda kada pomisli da ga više neću udarati u lice, udariti ga u lice ponovno. To je to. On je tvrd dok ima kondicije i dok ne primi jak udarac. Može on biti tvrd koliko god hoće, ali kad osjeti jak udarac, počet će se povlačiti.‘‘

Masvidal je borac koji o svojim protivnicima rijetko ima nešto lijepo za reći, a slično vrijedi i za sve borce u njegovoj kategoriji. Iako je trenutno na tri poraza u nizu, izgleda da mu motivacije ne nedostaje.

Linker
27. travanj 2024 02:08