UFC

Masvidal otkrio zašto želi McGregora prije borbe za pojas: 'Rasprodat ćemo sve i bit će nasilno'

Jorge Masvidal
 Screenshot/Youtube
Jorge Masvidal imao je sjajnu 2019. u kojoj je ostvario tri pobjede i postao jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda. Nakon pobjede protiv Natea Diaza u studenom, Masvidala se povezivalo i s borbom za pojas protiv Kamarua Usmana, ali sam je priznao da bi radije odradio "money fight" s nekim poput Conora McGregora.

Masvidal (35-13 MMA, 12-6 UFC) je ovog ponedjeljka gostovao kod Ariela Helwanija kojem je otkrio da mu je borba s McGregorom prioritet jer očekuje da bi euforija oko Irca mogla ubrzo splasnuti.

"Prvo bih izabrao borbu s Conorom jer se ta prilika više neće pojaviti. Usman će uvijek biti tu. Ta borba će uvijek biti tu, netko će uvijek držati pojas, pa to neće biti problem", rekao je Masvidal i najavio dolazak u Las Vegas na prvu UFC-ovu priredbu u novoj godini, 18. siječnja na meč McGregora i Donalda Cerronea.

"Ako mi je sljedeći protivnik, želim ga vidjeti uživo", rekao je Masvidal.

"Želim borbu s McGregorom jer je to meč za veliku zaradu. On je bivši dvostruki prvak, ima impresivan skor i dolazi se boriti. Rasprodat ćemo bilo koje mjesto, gdje god ćemo se boriti, i bit će nasilno. Ali, ako on ne želi tu borbu, neću inzistirati. Neka radi što želi. Ako ne želi ovo, je**š njega. Ili želiš ili ne, u redu je ako ne želiš", dodao je.

U slučaju da ne dobije meč s Conorom, Masvidal će rado prihvatiti borbu za pojas protiv Usmana (16-1 MMA, 11-0 UFC), koji je i dalje neporažen u UFC-u. Aktualni prvak u više je navrata provocirao Masvidala pretvarajući se da ne zna o kome se radi.

"Svi će dobiti svoje, a posebno taj tip. Pokazuje veliko nepoštovanje s tim. Dobro zna tko sam. Ako ne zna, ući ćemo u taj ring i saznat ćeš tko sam. Rado ću ti se predstaviti u ringu".

Je li zainteresiran za revanš s Nateom Diazom?

"Učinit ćemo to. Čujem da ide na operaciju. Dok ga čekamo, želim zaraditi još novca".

"2019. je bila sjajna, ali 2020. će biti još bolja. Spreman sam za sve. Sve ću ih pobijediti. Uzet ću taj pojas", poručio je Masvidal.

Linker
16. travanj 2024 03:26