UFC

(FOTO) Uistinu je ostao bez zuba: Pogledajte kako je Colby Covington izgledao nakon Masvidalova napada

Colby Covington

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Fotografije Covingtonova lica nakon incidenta u Miamiju, procurile su u javnost

Više od mjesec dana prošlo je od fizičkog napada Jorgea Masvidala na Colbyja Covingtona. ''Gamebred'' je nasrnuo na svog velikog rivala ispred jednog restorana u Miamiju te mu je navodno uputio dva udarca šakom u lice. Colby je uspio pobjeći u restoran te je nazvao policiju koja je kasnije i privela Masvidala.

Dugo se po medijima šuškalo kako je Covington ostao bez zuba te da mu je oštećen skupocjeni Rolex. Konkretnih dokaza ipak nije bilo, ali napokon su isplivali u javnost. Masvidalovi pravni zastupnici u ponedjeljak su podnijeli dva zahtjeva kojima žele utvrditi činjenično stanje, odnosno traže provjeru Covingtonova zdravlja i navodno oštećenog Rolexa. Nastavno na to, pojavile su se fotografije Colbyjeva lica, na što je Masvidalov odvjetnik Bradford Cohen izjavio:

''Interesantno je da fotografije ne prikazuju ozljede, osim malog napuknuća Colbyjeva umjetnog zuba. Prikupljeni dokazi kontradiktorni su Colbyjevim dosadašnjim tvrdnjama. On je govorio i kako je napadnut s leđa, a snimke dokazuju da se suočio s osobom s kojom se sukobio. Gledao je u optuženika (Masvidala), a nakon što je primio udarac, pobjegao je u strahu.''

Cohen se osvrnuo i na oštećeni Rolex, nazvavši sat ''Folex'', što je referenca na ''Frankenstein Rolex'', odnosno na neautentični sat poznatog svjetskog proizvođača satova. Cohen je zatražio detaljniji uvid u stanje samog sata, kako bi se mogla utvrditi točna šteta.

Što se tiče navodnih ozljeda glave, Masvidalov zastupnik istaknuo je kako bi takve ozljede mogle biti posljedica profesije kojom se Colby bavi i nedavnog meča protiv Masvidala. Ako su ozljede ipak nastupile zbog sukoba ispred restorana, Cohen ima nešto drukčiji zahtjev.

''Uzevši u obzir da navodna ozljeda nije samo nejasna, već je žrtva profesionalni borac, zbog nejasnoće situacije, potreban bi mogao biti i pregled njegova (Colbyjevog) mentalnog zdravlja. Provjerom mentalnog stanja možemo utvrditi je li C.C. kompetentan da nastavi sa slučajem, ili se radi o neuračunljivoj osobi zbog njegove ozljede mozga.'', dodao je Cohen.

U svakom slučaju, dojam je kako je Masvidal pronašao zastupnika koji će ga vrlo žustro zastupati i dat će sve od sebe da Masvidal prođe sa što manjim posljedicama zbog svog napada. A što se zapravo dogodilo, vjerojatno ćemo s vremenom biti još upućeniji.

Linker
16. travanj 2024 22:07