UFC

Masvidalu se ništa nije promijenilo: ‘On je još uvijek onaj kome bih na ulici pokušao slomiti vilicu‘

Colby Covington i Jorge Masvidal

 David Becker/Getty Images/AFP
Rivalitet i netrpeljivost je uistinu stvarna te ona svakako traje i dalje

Naravno da je Jorgeu Masvidalu poraz od Colbyja Covingtona teško pao, posebno nakon svega što se između njih događalo, ne samo u ovoj borbi nego godinama unazad. Unatoč tome, došao je na konferenciju za medije te zapravo podosta staloženo iznio svoj stav o onome što se dogodilo u borbi.

"Mislim da sam dobio više razmjena i mislim da sam na nogama napravio više štete. S tehničke strane sam izgubio puno hrvačkih izmjena, na neka rušenja sam potrošio previše energije i tako je ispalo. No, takva je borba", rekao je Jorge, prije nego je upitan što bi sad promijenio da može:

"Da mogu sve ponoviti, upisao bih fakultet i hrvao do iznemoglosti, naučio vještine potrebne da mogu sve ove tipove zadržati na nogama. Bio sam jako loš u hrvanju."

Uslijedilo je pitanje ima li neku ideju što mu sada slijedi, odnosno kakvi su mu planovi, osim onoga očitog, odmoriti i družiti se s obitelji. Odgovor nije iznenadio, posebno nakon što je otkrio da nema ništa protiv odraditi ovu borbu još jednom u budućnosti.

"Jedino što mi ima smisla je otiči u dvoranu, dovesti se u formu, vidjeti kakvo mi je stanje uma i za dva ili tri mjeseca vidjeti tko je idući. Moram se malo oporaviti. Nije da sam nešto ozlijeđen, ali izgubiti od takve propalice je ono što je grozno. Uvijek mi je teško bilo boriti se protiv hrvača pa moram popraviti taj dio", objasnio je svoje planove.

Dodao je još nešto nakon čega je jasno da se nakon pet rundi međusobne borbe između njih nije ništa promijenilo. Nema tu nikakve glume, sve što se događa je očito stvarno i tako će ostati.

"Ništa meni nije osobno, ali gadno je izgubiti od nekoga tko tako govori o mojoj djeci. On je i dalje netko kog ne želim vidjeti na ulici. Da ga vidim dao bih sve od sebe da mu slomim vilicu. Nije bitno što sam izgubio hrvačke izmjene u ovoj borbi, on je i dalje obična pi**ica", potvrdio je svoj stav Jorge.

Osim jedne situacije u drugoj i četvrtoj rundi, Masvidal nije napravio ništa čime bi Colbyja u ovoj borbi ugrozio. To je bilo daleko premalo.

Linker
26. travanj 2024 08:04